A. Jagelavičiūtė: jei užstrigsi ant vienos nesėkmės, esi pasmerktas

  • Teksto dydis:

„Įsimintiniausias ir bjauriausias įvykis televizijoje man nutiko prieš metus. Esu atvira prieš save ir prieš visuomenę. Tai buvo man nesėkmingas atvejis, kai atrodžiau ne per daug gražiai. Bet aš suprantu, kad gyvenimas tęsiasi, jeigu užstrigsi ant vienos savo nesėkmės, tai esi pasmerktas“, – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Editos šou“ sako redaktorė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Anot A. Jagelavičiūtės, beveik nėra tokių žmonių, kurie neklysta, yra žmonių, kurie gyvena „užsispaudę“ ir neparodo savo paklydimų.

„Bet aš galvoju, ar gyvenimas vertas užsidaryti į kiautą dėl to, kad tau vieną kartą nepasisekė? Gyvenimas ne apie tai, kad nesukluptum. Gyvenimas apie tai, kad suklupus devynis kartus, dešimtą atsikeltum“, – kalba A. Jagelavičiūtės.

Vieni A. Jagelavičiūtę prisimena dar nuo televizijos laikų, kiti žavisi jos kulinariniais sugebėjimais, trečius domina asmeninis gyvenimas, tačiau labiausiai ji garsėja aštriu liežuviu ir nepriekaištingu stiliaus pojūčiu. Naujausią savo knygą laidoje pristačiusi A. Jagelavičiūtė sako, kad viešumoje ji yra jau apie 17-18 metų. Ji prisiminė, kad viskas prasidėjo nuo pirmojo realybės šou „Akvariumas“.

„Į „Akvariumą“ ėjau tikrai ne dėl to, kad būčiau žinoma. Tada niekas net nesuprato, kad taip gali būti, tai buvo pirmas realybės šou. Aš daugiau galvojau, kad tai eksperimentas. Net nesuvokiau, ką reiškia, kai tave rodo per televiziją“, – prisimena A. Jagelavičiūtė.

V.Radžiūno (LRT) nuotr.

Laidos viešnia pastebėjo tikrai turinti mažesnius vidinius stabdžius nei daugelis žmonių ir jaučia stipriai išreikštą vidinį tiesos jausmą, dėl kurio norisi kovoti už tiesą. Visgi dabar A. Jagelavičiūtė sako save labai daug kur prilaikanti todėl, kad paprasčiausiai jaučiasi pavargusi. Laidoje ji atskleidė, kad jaučiasi senstančiu žmogumi, bet ne blogąja šio žodžio prasme.

„Jaučiuosi tokiu žmogumi, kuriam nieko niekam nebereikia įrodinėti. Žinau, kad taip žmonės dažniausiai sako, kai jiems būna kažkur 80 metų. Jie sako:  „Dabar aš galiu sakyti tai, ką noriu: tu man nepatinki, šito nemėgstu, šitą patraukit“.

Anot A. Jagelavičiūtės, gyvename, palyginti, trumpai. Visi esame patyrę, kaip greitai gali nutrūkti šalia esančio žmogaus gyvenimas.

„Tu ruošeisi, kad būsi toks, būsi anoks, o gyvenimas ėmė ir pasibaigė. Tu visą gyvenimą ruošeisi: tą dieną uždirbsiu tiek pinigų, padarysiu tą ir tada jau būsiu savimi“, – sako A. Jagelavičiūtė.

Laidoje ji įvardijo ir 3 svarbiausius stiliaus dalykus.

Svarbiausias dalykas – rengti reikia save, o ne svajonių merginą, esančią galvoje arba žurnale. Einant į parduotuvę ir matant gražią suknelę, reikėtų pagalvoti, kaip ši suknelė atrodys man.

„Aš, pavyzdžiui, visą gyvenimą žavėjausi korsetinėmis suknelėmis, kurios yra labai stipriai įliemenuotos, bet jos niekada nebuvo skirtos man. Turiu gana tiesią pieštuko formos figūrą ir neturiu liemens, turėjau sau tai pripažinti. Kažkuriuo metu tapau žmogumi, kurio stilių vertina, todėl, kad blaiviai vertinau savo fizines galimybes. Tiesiog nevilkėjau dalykų, kurie neskirti man, nors ir labai gražūs“, – kalba A. Jagelavičiūtė.

Kitas dalykas – svarbu vilkėti savo dydžio drabužius. Anot pašnekovės, moterys turi ypatingą problemą vilkėti mažesnio dydžio drabužius.

Trečias A. Jagelavičiūtės patarimas apie stilių – nėra nieko stilingesnio už harmoningą asmenybę.

„Nesvarbu, ką apsirengsite, jeigu jausitės blogai, neturėsite ką pasakyti arba šiaip būsite blogas žmogus, tai jokie drabužiai niekada jums nepadės atrodyti taip, kad žmonės norėtų į jus pasižiūrėti. Visada didžiausias aksesuaras yra smegenys ir nieko su tuo nepadarysi“, – kalba A. Jagelavičiūtė.

Laidą „Editos šou“ žiūrėkite šį sekmadienį, sausio 14 d., 18:30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių