J. Valančiūnas su žmona antrajam sūnui jau išrinko vardą

  • Teksto dydis:

Toronto „Raptors“ bei Lietuvos nacionalinės rinktinės narys Jonas Valančiūnas ir žmona Eglė sulaukė šeimos pagausėjimo. Šeštadienio rytą gimusiam sūnui jie jau išrinko vardą.

28-erių metų Eglė ir 25-erių metų Jonas naujagimiui davė Tauro vardą.

Tauras yra lietuvių-lotynų kilmės žodis, reiškiantis „stumbrą, laukinį jautį“. Pagal kitą vardo aiškinimą vardas reiškia „doras, garbingas, taurus“. 

Savo pirmagimio J. Valančiūnas su žmona susilaukė 2015 metais. Jį pavadino Jonu.

Krepšininkas ne kartą yra sakęs, kad tėvystė jam suteikia labai daug džiaugsmo, todėl antras sūnus šeimoje buvo labai lauktas.

Užsienyje gyvenanti pora susižadėjo praėjus vos pusmečiui nuo draugystės pradžios. 2013 metų rugsėjį Jonas ir jo išrinktoji Eglė Ačaitė civilinę santuoką įregistravo Raseinių rajone – kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“.

Tuomet pakankamai kuklioje ceremonijoje dalyvavo poros tėvai, artimieji ir bičiuliai – iš viso apie 40 žmonių. Santuokos vieta, laikas ir pats faktas buvo itin kruopščiai slepiami: dauguma vykstančiųjų į puotą buvo įsitikinę, kad važiuoja švęsti 25-ojo Eglės jubiliejaus.

2014-ųjų birželį, jau nesislėpdama, pora iškėlė dar vieną vestuvių puotą. Tuomet prisiekę amžiną meilę prieš Dievą Šiluvos Švč. Mergelės Marijos gimimo bazilikoje. Jaunavedžiai ir daugiau nei šimtas svečių išvyko švęsti į krepšininkui Arvydui Saboniui Palangoje priklausantį viešbutį „Pušų paunksnėje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių