J. Timberlake‘as su žmona jau laukia pirmagimio

  • Teksto dydis:

Justinas Timberlake‘as (Džastinas Timberleikas) ir Jessica Biel (Džesika Bil) turi tapti tėvais – pastarosiomis savaitėmis sklandžiusius gandus apie aktorės nėštumą neseniai pakurstė žurnalo „Instyle“ vyriausiasis redaktorius Arielis Foxmanas (Arielis Foksmanas), viešai pasveikinęs ją su būsima motinyste.

Prie Instagram.com paskelbtos J.Biel ir savo 2012 metų nuotraukos A.Foxmanas prirašė: „Sveikinimai, @jessicabiel, su jūsų būsima motinyste ... Nekantriai laukiu, kol pasirodys motinystės stiliaus ant raudonojo kilimo nuotraukos“.

Filmo „Ašmenys: Trejybė“ (Blade: Trinity) žvaigždė gandų apie būsimą savo ir J.Timberlake‘o pirmagimį nekomentavo, o tas įrašas vėliau buvo ištrintas, bet dabar daug šaltinių „Us Weekly“ sakė, kad šios naujienos yra tiesa.

Vienas šaltinis leidiniui tvirtino: „Jess yra 18 savaičių nėščia. Šiuo metu jie tiesiog mėgaujasi tomis naujienomis patys. Jie tik nori laimingo kūdikio“.

Vos prieš kelias dienas, penktadienio vakarą, J.Biel ir J.Timberlake‘as, kurie praėjusį mėnesį atšventė antrąsias vestuvių metines, savo namuose Holivud Hilse surengė Helovyno vakarėlį.

33 metų J.Timberlake‘o ir 32 metų J.Biel atstovai dar neatsakė į prašymus pakomentuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių