J. Statkevičius 16-metei „Eurovizijos“ dalyvei paruošė provokuojantį įvaizdį

  • Teksto dydis:

Nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai artėjant prie finišo tiesiosios, nuošalyje neliko ir garsiausias šalies dizaineris Juozas Statkevičius. Jauniausiai konkurso dalyvei, 16-metei Paulai Valentaitei, kūrėjas paruošė provokuojantį įvaizdį. Tiesa, šį įvaizdį atlikėja turės progą pademonstruoti tik tuo atveju, jeigu šį šeštadienį jai pavyks įveikti pusfinalio barjerą.

„Viskas įvyko labai netikėtai, aš buvau Palangoje ir paskambino mama, paklausė, ar žiūriu „Euroviziją“. Kai pats peržiūrėjau Paulos pasirodymą, prisiminiau, kad tai ta pati mergaitė, kuriai 2009 metais pasiuvome undinėlės kostiumą“, – sakė J. Statkevičius.

Tais metais dizaineris Paulai sukūrė undinėlės kostiumą, su kuriuo mergina atliko kūrinį per Teatro dienai skirtą renginį.

„Mergaitė turi puikų skonį, o kas turi skonį – visada laimi. Tai matyti jau nuo mažens, tad šiandien aš net neabejoju Paulos sėkme. Ji puikiausiai tinka atstovauti Lietuvai. Aš pasiryžęs padėti“, – kalbėjo J. Statkevičius.

Jau šį šeštadienį įvyks nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalis, kuriame susirungs aštuoni dalyviai. Iš jų tik šeši keliaus į didįjį konkurso finalą.

Paulos sėkmės pusfinalyje atveju talentingas dizaineris paruošė įvaizdį, kuris, pasak jo paties, turės padėti dar labiau atsiskleisti atlikėjai ir jos kūriniui „Let U Go“. Daugiau apie paruoštą įvaizdį dizaineris neatvirauja, tačiau teigia, kad jis provokuoja.

„Ji turi puikų balsą, jos kūrinys labai šiuolaikiškas. Su tokia muzika negėda net Los Andžele. Nereikia čia jokių komisijų, mano mama pasakė – Paula geriausia“, – dėstė J. Statkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių