J. K. Rowling fantastinė trilogija virs net penkiais filmais

  • Teksto dydis:

Knygų apie Harį Poterį autorė ir filmo „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti“ (Fantastic Beasts and Where to Find Them) scenaristė J. K. Rowling (Dž. K. Rouling) ketvirtadienį netikėtai paskelbė, kad užbaigė siužetą penkiems šio ciklo filmams.

Iš pradžių buvo skelbta apie trilogiją, praneša Holivudo naujienų portalas „Hollywood Reporter“.

Vėliau J. K. Rowling, maginės fantastikos romanų ciklo „Haris Poteris“ autorė, sakė, kad rašys scenarijus visoms penkioms juostoms.

Šis pranešimas pasirodė, kai berniuko burtininko Hario Poterio nuotykių gerbėjai per kelių JAV ir Londono teatrų renginį galėjo viena akimi dirstelėti į naująją juostą.

Renginio metu buvo parodyti nauji fragmentai iš „Fantastinių gyvūnų“, į klausimus atsakinėjo filmo žvaigždės Eddie Redmayne'as (Edis Redmeinas), Katherine Waterston (Ketrin Voterston), Alison Sudol, Danas Fogleris, Colinas Farrellas (Kolinas Farelas) ir Jonas Voightas (Džonas Voitas), taip pat režisierius Davidas Yatesas (Deividas Jeitsas).

Filme, kuris turi būti pradėtas rodyti lapkričio 18 dieną, E. Redmayne'as vaidina Njutą Miglapūtį, kuris atranda ir aprašo daugybę nepaprastų, stebuklingų gyvūnų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių