J. Jurkutė-Širvaitė jau sūpuoja pirmagimę

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėja, aktorė ir buvęs modelis Jurgita Jurkutė-Širvaitė su vyru verslininku Ryčiu Širvaičiu jau sūpuoja vaikelį. Kovo 29 d. jiems gimė dukra.

47-erių metų verslininkas ir 31-erių metų Jurgita labai laukė ir planavo vaikelį. Moteris neslėpė, kad pastoti buvo sunku.

"Sveikinimus nuoširdžiai priimame. Galimybės kalbėti dabar tiesiog neturiu. Kovo 29 dieną mums gimė dukrytė. Esame be galo dėkingi Vilniaus gimdymo namų komandai", – gražių žodžių negailėjo moteris.

Iki pat gimdymo Jurgita aktyviai dalyvavo socialiniame gyvenime.

Žinoma moteris nedalyvaudavo vadinamose "žiurkių lenktynėse", tuštybės mugėse, dažnai pasisakydavo rimtomis ir gilesnėmis temomis, o socialiniame tinkle "Facebook" nesipuikuodavo prabanga.

"Ar svarbu vertinti ir branginti savo patirtis? Mano galva, labai. Juk kiekviena jų (net ir iš pirmo žvilgsnio sudėtinga, skaudi, atmetama...) atneša kažką, ko iki to neturėjai. Ir staiga, jeigu sugebi priimti, suprasti, vertinti – ji tampa tavo turtu. Pastarasis dažnai būna daug brangesnis, nei apčiuopiamas/materialus. Jis teikia vidinį laimės, džiugesio, pasitikėjimo, pakylėtumo jausmą. Įgytos žinios ir įgūdžiai. Jie taip pat yra turtas. Asmeninis. Kartais "nurašomas", nes juk reikia padaryti kažką. Reikia keisti kryptį ir atrasti kažką. Būtina prilygti kažkam. Ar tikrai? Gal tai, kas skamba galvoje, lyg užsikirtusi plokštelė, yra tik kitų keliami reikalavimai? Gal tai visai ne mano? Gal man nereikia padaryti kažko daugiau ir plačiau? Gal galiu šiandien padaryti tiek, kiek aš galiu. Tiek, kiek leidžia mano esama patirtis, žinios, įgūdžiai. Ir su vidine ramybe širdyje pats/pati nuoširdžiai, atsakingai, sąmoningai toliau kurti save", – feisbuke rašė Jurgita, apsilankiusi Kaziuko mugėje.

Prakalbo apie savižudybę

Prieš gimstant dukrelei aktyvi moteris pasiryžo naujam projektui – ėmė kurti drabužius iš lyno.

Būti vien reklaminiu kolekcijos veidu – ne Jurgitos būdui. Prie kiekvieno kolekcijos su „Limited Edition“ ženklu drabužio aktorė pridėjo ranką, išmatavo bandomuosius modelius, koregavo net menkiausias detales.

2016 metais Jurgita pasiryžo garsiai prabilti apie tai, ką teko išgyventi po tėvo savižudybės. Šiam atsakingam ir nelengvam žingsniui jai prireikė penkerių metų. Moteris siekia atkreipti visuomenės dėmesį į vieną opiausių Lietuvos problemų. Jurgita net sukūrė trijų laidų ciklą savo „Youtube“ paskyrai apie tai, ką tenka išgyventi su savižudybe artimoje aplinkoje susidūrusiems žmonėms.

Konkurso „Mis Lietuva 2007“ nugalėtoja J. Jurkutė už Ryčio Širvaičio ištekėjo 2012 metų birželio 2-ąją gimtojoje Plungėje. Jai ši santuoka – pirmoji, R. Širvaičiui – antroji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Laimingo ir ilgo gyvenimo.)

Šiaip

Šiaip portretas
tai Jurgita visapusiškai miela ir graži moteris. Neišsišokėlė, linksma,visada besišypsanti. Tik ar ji bus ateity laiminga,juk vyras vyresnis 17m.,jam už poros metų 50. O tai yra gana nemažai, kai toks mažas vaikutis... biškį baisoka. Šiaip sveikatos visiems,ypač mamytei ir dukrytei. Kūdikis tai didelis stebuklas!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių