J. Fonda prisiminė kaip nuoga maudėsi su M. Jacksono

  • Teksto dydis:

Aktorė Jane Fonda (Džein Fonda) sako, jog kažkada maudėsi visai nuoga su Michaelu Jacksonu (Maiklu Džeksonu) ir Greta Garbo.

Per įspūdingą savo karjerą legendinė kino aktorė yra dirbusi su daugybe įžymybių ir iki šiol prisimena keisčiausiais ir laimingiausias savo gyvenimo akimirkas, viena kurių yra susijusi su popmuzikos karaliumi ir švedų kino legenda, kai 1981 metais buvo statoma juosta su Katharine Hepburn (Katarin Hepbern) „Auksiniame ežere“ (On Golden Pond).

„Atvažiavo Michaelas Jacksonas ir su mumis aikštelėje išbuvo 10 dienų“, – pasakojo aktorė Loyolos (Lojolos) Marimaunto universiteto kino ir televizijos mokykloje (Loyola Marymount University School of Film & TV) klausytojams, atėjusiems į vieną iš susitikimų su Holivudo įžymybėmis, kuriuos organizuoja savaitinis žurnalas „Holywood Reporter“.

„Mes gyvenome kartu. Ėjome su juo išsimaudyti nuogi. Tarp kitko, kartu buvo ir Greta Garbo“, – prisiminė J.Fonda.

„Jis (Jacksonas) norėjo būti kino žvaigždė, buvo tik ką nusifilmavęs juostoje „The Wiz“ ir turėjo kasetinį magnetofoną. Kiekvieną dieną atsivesdavau jį į filmavimo aikštelę ir tarp filmavimų ji (Katharine Hepburn) atsisėsdavo ant kėdės, pritraukdavo kėdę jam ir pasakodavo visokias istorijas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių