J. Deppo žmona pripažinta kalta Australijos byloje dėl šunyčių

  • Teksto dydis:

Aktoriaus Johnny Deppo (Džonio Depo) žmona Amber Heard (Amber Herd) pirmadienį Australijoje pateikė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl imigracijos dokumentų suklastojimo, byloje, kuri buvo praminta „karu su terjerais“.

Aktoriaus Johnny Deppo (Džonio Depo) žmona Amber Heard (Amber Herd) pirmadienį Australijoje pateikė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl imigracijos dokumentų suklastojimo, byloje, kuri buvo praminta „karu su terjerais“.

Ji buvo iškelta dėl to, kad ji pernai į Australiją poros privačiu lėktuvu atsivežė du savo šunyčius. Ši byla pernai gegužę patraukė viso pasaulio žiniasklaidos dėmesį, kai Australijos žemės ūkio ministras Barnaby Joyce'as (Barnabis Džoisas) pagrasino, jog Jorkšyro terjerai Pistol ir Boo (Bu) bus užmigdyti, jei „neišsinešdins atgal į Jungtines Valstijas“.

Du kaltinimai dėl nelegalaus tų terjerų įvežimo į šalį pažeidžiant Karantino aktą Aukso Kranto teisme buvo panaikinti. Tačiau A. Heard pripažino trečią kaltinimą dėl apgaulingo dokumento pateikimo – savo atvykimo kortos, kurioje, kaip pranešama, nebuvo deklaruoti šunys.

Juodas limuzinas atvežė modelį bei aktorę ir Holivudo žvaigždę J. Deppą į Sautporto magistrato teismą Kvynslande. Sutuoktiniai buvo su tamsiais švarkais, pro žiniasklaidos atstovų būrį juos pravedė prižiūrėtojai, o šalininkai tuo tarpu šaukė „Varyk, Johnny“ ir „Mes jus mylim“.

A. Heard įteikė teismui vaizdo klipą, kuriame išreiškė „gailėjimąsi“ ir pasiūlė viešai atsiprašyti, pranešė „Australian Broadcasting Corporation“. Dėl nesusipratimo ji kaltino J. Deppo darbuotojus ir sakė, kad jie turėjo pasirūpinti visais būtinais dokumentais. Jos advokatas Jeremy Kirkas (Džeremis Kirkas) sakė: „Tai buvo baisi, baisi klaida. Nebuvo jokio bandymo apgauti“.

Bausmė A.Heard turi būti paskirta vėliau pirmadienį, po antros paskelbtos pertraukos. Buvo numatyta teismo posėdyje apklausti 12 liudininkų, tačiau nežinoma, ar tarp jų bus J. Deppas.

Tų šunų buvimas Australijoje išaiškėjo tik tada, kai jie buvo nuvežti į šunų saloną, praėjus nemažai laiko nuo jų atvežimo. Terjerai į Australiją buvo atskraidinti privačiu J. Deppo lėktuvu, kai jis sugrįžo į šią šalį filmuotis naujoje kino sagos „Karibų piratai“ dalyje „Karibų piratai. Negyvėliai nekalba“ („Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“). Įsiplieskus skandalui ir ministrui B.Joyce'ui pareiškus savo grasinimą šunys buvo skubiai išskraidinti namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių