J. Deppas su roko grupe atsakė į žmonos kaltinimus dėl smurto

  • Teksto dydis:

Johnny Deppo (Džonio Depo) advokatai atmetė skyrybų paprašiusios jo žmonos kaltinimus dėl smurto ir pavadino juos paprasčiausiu pinigų vaikymųsi.

J.Deppas penktadienį buvo Lisabonoje, rengėsi naujausiam „Hollywood Vampires“ roko koncertui, kai jo žmona Amber Heard (Amber Herd), kuri pirmadienį paprašė skyrybų ir siekia prisiteisti alimentus iš vyro, atėjo į teismą su pamušta akimi ir nuotraukomis, esą įrodančiomis ankstesnius užpuolimus, ir paprašė apsaugos nuo Johnny. Teismas jos prašymą patenkino ir uždraudė „Oskaro“ laureatui būti arčiau negu už 100 jardų (91 metro) nuo A.Heard.

30-metė Amber, kuri po teismo posėdžio išėjo su ašaromis akyse, pareiškė, kad 52 metų „Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė gegužės 21-osios vakarą ginčo metu sviedė į ją „iPhone“.

„Heard tvirtina, kad po to, kai jai smogė, jis esą jai pasiūlė pinigų, kad ji tylėtų, – bet ji pirmadienio rytą nedelsdama pateikė skyrybų dokumentus“, – rašė garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ.

Kaip rodo šį penktadienį teismui pateikti dokumentai, kuriuos matė „Entertainment Tonight“, ji pasakė: „Per visą mūsų ryšį Johnny naudojo prieš mane žodinį ir fizinį smurtą. Aš patyriau Johnny besaikį emocinį, žodinį ir fizinį smurtą, kuris apėmė piktus, priešiškus, žeminamus ir grėsmingus užpuolimus, kai tik aš suabejodavau jo autoritetu ar su juo nesutikdavau.“

Tačiau J.Deppo advokatai neatrodė labai susirūpinę dėl tokių kaltinimų – kelios valandos po Amber pasirodymo teisme paskelbtame jų pareiškime sakoma: „Pareikšdama apie smurtą Amber bando užsitikrinti pirmalaikį finansinį sprendimą.“

Tuo tarpu Johnny neleidžia skyrybų dramai griauti jo rokenrolo svajonių: antradienį aktorius su bičiuliu Alice‘u Cooperiu (Elisu Kuperiu) Niujorke pradėjo pasaulines „Hollywood Vampires“ gastroles – kitą dieną po to, kai žmona pateikė prašymą nutraukti metus ir tris mėnesius trukusią jų santuoką.

Ir nėra jokių požymių, kad aktorius dėl savo asmeninių problemų nutrauktų gastroles. „Hollywood Vampires“ penktadienio vakarą koncertavo festivalyje „Rock in Rio“ Lisabonoje – savaitė po to, kai mirė J.Deppo mylima mama Betty Sue Palmer (Beti Sju Palmer).

Tačiau namuose Amerikoje iškilo pavojus J.Deppo sėkmei kine – jeigu kino gerbėjai iš tikrųjų, kaip ir planuoja, boikotuos naujausią jo filmą „Alisa veidrodžių karalystėje“ (Alice Through the Looking Glass).

Penktadienį ėmė plisti grotažymės #StandWithAmber ir #imwithamber, ir daug gerbėjų po Amber pareiškimų apie smurtą grasino ignoruoti „Alisos stebuklų šalyje“ (Alice in Wonderland) tęsinį.

„Niekada neturėtum bijoti kalbėti apie smurtą. #imwithamber“, – parašė vienas „Twitter“ vartotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių