J. Bieberis supykęs ant gerbėjų nutraukė koncertą Norvegijoje

  • Teksto dydis:

Norvegijos žiniasklaida penktadienį peikė „fiasko“ virtusį Justino Bieberio (Džastino Biberio) koncertą, kai kanadietis popmuzikos žvaigždė paliko sceną po vos vienos dainos, apstulbinęs ir pravirkdydamas savo gerbėjus paauglius.

21 metų atlikėjas netikėtai nutraukė savo koncertą ketvirtadienio vakarą, atlikęs hitu tapusią dainą „Boyfriend“, supykęs, kad klausytojai laistė vandenį ant scenos.

Koncerto žiūrovų mobiliaisiais telefonais nufilmuotuose vaizdo įrašuose matėsi, kaip J.Bieberis valo šlapią sceną marškiniais ir mėgina įtikinti arčiausiai jo buvusius jaunus klausytojus nesilaistyti.

„Tiek to. Man gana. Nebedarysiu šio šou“, – pareiškė jis ir išėjo iš scenos, nusivilkęs marškinius ir numetęs juos ant žemės.

Norvegijos žiniasklaida penktadienį plačiai nušvietė šį incidentą, rodydama jo vaizdo įrašus ir imdama interviu iš verkiančių mergaičių, kurios tikėjosi pasiklausyti J.Bieberio dainų su maždaug tūkstančiu kitų gerbėjų.

Televizija TV2, šio koncerto organizatorė, piktinosi dėl „skandalo“ ir „fiasko“, o laikraštis „Adresseavisen“ šį nutikimą vadino „ašaringa drama“.

Vėliau J.Bieberis atsiprašė, paskelbęs žinutę socialiniame tinkle „Instagram“.

„Liūdna, bet man ši savaitė buvo sunki – ilgos bemiegės dienos“, – rašė jis.

„Jokiu būdu nenorėjau pasirodyti pasipūtėliu, – pridūrė atlikėjas. – Ne visuomet tinkamai tvarkau reikalus, bet esu žmogus ir stengiuosi tapti geresnis.“

„Deja, žmonės buvo to paveikti, kaip ir aš. Labai atsiprašau žmonių, kurie buvo (salės) gale, taip pat atsiprašau visų, kuriuos galbūt nuvyliau“, – pažymėjo J.Bieberis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių