J. Arlauskaitės-Jazzu ir J. Jankevičiaus meilė atšalo?

  • Teksto dydis:

Panašu, kad charizmatiškojo humoristo Justino Jankevičiaus ir paslaptingosios Justinos Arlauskaitės-Jazzu santykiai subyrėjo.

Kalbas apie skyrybas sužadino žinia iš anonimo, skelbia delfi.lt. Tačiau ir pačios dainininkės žodžiai, kuriais ji pasidalino socialinio tinklalapo „Facebook“ profilyje, kelia intrigą apie neramius širdies reikalus.

“Kai sudūžta širdis, nesigirdi jokio garso. Atrodo, jog tą akimirką turėtų gausti visi pasaulio varpai, riaumoti lokiai, trenkti žaibas, tačiau nesigirdi nei vieno garso. Todėl ir yra taip skaudu”. - rašė A. Kamiu... Tiesa. Bet kartais viskas būna atvirkščiai. Ir širdis tyloje pradeda dainuoti... keista viskas šiandien. Tokiomis dienomis gera būti čia... Siunčiu jum gėrio ir saulės iš Dzūkijos miškų. Greit vasara... O kiek tų vasarų beliko... Gyvenkit. Su kaupu ir godžiai...”, - rašė J. Arlauskaitė.

Justė ir Justinas kartu jau keletą metų, tačiau apie savo santykius pora niekada per daug neatviravo. Viena buvo akivaizdu – konfliktų pasitaikydavo jų santykiuose ir anksčiau. Tad ar tikrai šios jų skyrybos galutinės – dar lieka paslaptis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

naujiena

naujiena portretas
Stebina tai, jog Spedra (avanafilis) veikia istiesu vos ne iskart. Isgerus pokyciai prasideda jau po 15 min., tad myletis galima ir nedelsiant, kaip su iprastiniais vaistais.

spedra

spedra portretas
Jausmus isnagrineti sunku. Bet problemas, kylancias is sunkumu lovoje, iveikti dabar tikai paprasta. Atsiradus spedrai dabar net ir jautraus organizmo ivairaus amziaus vyrai gali gerinti potencija nerizikuodami sveikata. Tyrimai atskleide, jog siuo metu tai yra sveikiausias zinomas vaistas, skirtas vyru lytines funkcijos gerinimui.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių