J. Arlauskaitė-Jazzu: nesuvokiu, kaip tokie gyvuliai augina vaikus

  • Teksto dydis:

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, pasisakiusi apie vaikų teises, atžalų atiminėjimą iš šeimų bei dėl to piketuojančius žmones,  įsiutino ne tik internautus, bet ir žinomus žmones.

Žurnalistė ir laidų vedėja Rūta Janutienė socialiniame tinkle "Facebook" negailėjo kritikos žinomai dainininkei. "Pagaliau šeimų ardymo klausimu pasisakė ir Jazzu! Ji už tai, kad iš tų budulių, debilų ir urodų, kurie savo pragertus veidus atnešė į mitingą, vaikai būtų atimti ir žavisi žmonėmis, kurie nesibjauri tų budulių vaikus auginti", – rašė R. Janutienė.

J. Arlauskaitė-Jazzu apie vaikų teises ir jų paėmimą iš šeimų turi savo nuomonę. 

"Ačiū dievui, kad tuos vaikus kažkas ima. Nes mūsų šalies atmatos turi suprasti, kad nėra biški pamušti – nėra tokio termino. Mūši arba ne. Mūši – atima vaikus. Ir ačiū dievams. Kuo mažiau tokių besireiškiančių, intelekto nesužalotų, gramatikos pagrindų nemokančių ponių...tuo geriau. Ypač mūsų vaikams", – rašė J. Arlauskaitė-Jazzu. Tiesa, žinomos dainininkės įraše netrūko nemažai rašybos klaidų, o kai kuriuose atsakymuose internautams ir keiksmažodžių.

 

"Facebook" nuotr.

Trečiadienio vakarą ir ketvirtadienio rytą dainininkė atsakė visiems, kurie ją vadina pikta, bjauria, arogantiška. 

"Draugas atsiuntė. Pilka masė, ieškanti atpirkimo ožio. Žvengiu", – vaizdeliu, kuriame parašyta "Justė bloga, Justė bloga, Justė bloga", dalijosi dainininkė. 

"Facebook" nuotr.

"Vakar pora tūkstančių agresorių mane puolė ir talžė taip, kad wow. Gaila man tų žmonių, nes nuo jų pačių jų jau niekas neapsaugos... Aš nesuvokiu, kaip tokie gyvuliai (žmonėmis kai kurių vadinti neapsiverčia liežuvis) gali auginti vaikus. Violetinių neadekvatukų sapalionės. Aš Lietuvoje noriu gyventi saugiai. Dar labiau noriu, kad Lietuvoje saugiai augtų mūsų vaikai. Ir kad tarnybose žmonės dirbtų taip, kaip priklauso. Tik dar kartą  pasikartosiu – vaikų negalima mušti biški, jų iš viso negalima mušti. O gauja vargšų žmogelių eina nesuprasdami,  kas yra daroma. Populizmo aukos. Ir nieko aš čia nepakeisiu, nepakeis ir mano kolegos, anei Lanzbergis. Turės praeiti begalė laiko, kol visuomenė supras, kad šneka apie tą patį, bet yra skaldoma įvairiausiais būdais", – moteris teigė, kad jai baugu gyventi Lietuvoje tarp tokių žmonių, kurie parą  ją bando suėsti ir vadina šlykščiausiais žodžiais. 

Šie žmonės, anot J. Arlauskaitės-Jazzu, vėliau kalba apie vaikų saugumą ir  šviesią Lietuvos ateitį. "Dvigubų standartų šalele, kur tu eini...Čia biški net juokinga. Padugnės renkasi į grupes, planuodami sugriauti mano karjerą. Mano moralė yra aukštesnė, tad visus užblokavau...", – rašė Justė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žemaitė

Žemaitė portretas
Plikapakaušė pasikėlusi karvė,kuri nieko negerbia,tik save brangiausią.Niekas nėra dievas,ir tu,vaike,nesi neklystanti.Mano dukrai tu irgi nepatinki,ir ačiū dievui.Nenorėčiau,kad mano vaikas taip iš aukšto žiūrėtų į žmones

Rrr

Rrr portretas
Juste neimk i galva tu atrodai nuostbiai. Tu kitokia tu idomi. Pilkai masei tad nepatinka bet taip buvo ir bus visada. Nu gal kada ir pasikeis. Sekmes!!!

jk

jk portretas
valkata pati
VISI KOMENTARAI 112

Galerijos

Daugiau straipsnių