J. Arlauskaitė-Jazzu atskleidė, dėl kokių patirčių verta gyventi

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienio vakarą 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje industrinė Vilniaus lokomotyvų depo erdvė atgims naujam gyvenimui. Būtent čia pirmą kartą vyks tradicinis Unicef paramos vakaras „Už kiekvieną vaiką“. Į Paryžiaus bohema dvelkiančią, neįprastą erdvę susirinks garsiausi Lietuvos žmonės. Jie kvies dalintis gerumu ir remti Malavyje skurstančius vaikus.

Paramos vakaro metu žiūrovai išvys ne tik įsimintiniausias ir jautriausias akimirkas iš scenos divos Justės Arlauskaitės-Jazzu, dainininko Donato Montvydo, aktorės Virginijos Kochanskytės ir kunigo Ričardo Doveikos misijos į Malavį, bet ir stebės specialiai šiam šou ruošiamus scenos žvaigždžių pasirodymus.

Skurdo ir bado realybę Malavyje savo akimis išvydusi J. Arlauskaitė-Jazzu atliks jausmingas balades „Rudens naktis“ ir „Older“, o D. Montvydas mėgins žmones kilniam tikslui suvienyti skleisdamas optimizmą savo kūrybos daina „Viskas bus gerai“.

„Šiemet Unicef misijoje labai gražiai susivienijo patirtis ir jaunystė. Patirtis ateina iš aktorės V. Kochanskytės ir kunigo R. Doveikos. Jaunystei atstovauja J. Arlauskaitė - Jazzu ir D. Montvydas. Būtent šie žmonės, kuriuos vienija beribė atjauta ir žmogiškumas, šou suteiks ypatingą aurą“, – tvirtina Unicef Lietuva vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė-Staniulėnė.

Dalindamiesi mes įprasminsime save ir buvimą šiame pasaulyje.

Jautrioji J. Arlauskaitė-Jazzu atskleidžia, kad Unicef misija į Malavį jai buvo ypatinga, tad atlikėja nori įkvėpti kuo daugiau žmonių. „Tik dėl tokių patirčių verta gyventi, tik dalindamiesi mes įprasminsime save ir buvimą šiame pasaulyje. Susivienykime kilniam tikslui – kuo daugiau sielų išgelbėsime, tuo garsiau skambės žmogiškumo ir gėrio simfonija. Lai skamba mūsų sielos“, – abejingais nelikti kviečia J. Arlauskaitė-Jazzu.

Kunigas R. Doveika paramą Afrikos vaikams linki paversti savo kasdienybe. „Tegul tie paaukoti keletas eurų per mėnesį būna ne prestižo, ne garbės, ne vienkartinės pagalbos ar tik labdaros renginio reikalas. Tegul tai tampa mūsų kasdienybės alsavimu, neatskiriama mūsų kvėpavimo dalimi... Su vos 10 centų per dieną, tik 3 eurais per mėnesį, Malavio vaikai turės ateitį“, – tvirtina R. Doveika.

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ suburs žinomus aktorius, dainininkus, vedėjus. Renginio vairą savo rankose laikys Vytautas Rumšas jaunesnysis ir specialiai į renginiui iš Paryžiaus atskridusi Giedrė Rusytė. Geras emocijas dovanos duetas – Džilda ir Orestas Vaigauskai, kuriuos vaidina Ineta Stasiulytė ir Aistis Mickevičius. Pasirodymus ruošia D. Montvydas, J. Arlauskaitė-Jazzu, Mango, Monika Linkytė, Jokūbas Bareikis, Lemon Joy, G&G Sindikatas, Vaidas Baumila, Monika Pundziūtė-Monique, Katažina Zvonkuvienė, Lina Rastokaitė  ir kiti. Be to, pirmieji turėsite galimybę išgirsti naują Erikos Jennings kūrinį „Truth“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Gal reiktu savo tautos vaikus myleti, ir but zmoniskesniems vieni su kitais o ne propaguot meiles Afrikai. Afrika labai didele visu nepamylesi.

tfiu.......

tfiu....... portretas
slykstus kaip antras pasaulinis karas....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių