Izraelio manekenė B. Refaeli susilaukė pirmagimės

  • Teksto dydis:

Izraelio supemanekenė Bar Refaeli pagimdė mergaitę, praneša britų bulvarinio dienraščio „Daily Mail“ naujienų svetainė.

31-erių modelis pirmagimės susilaukė Idos Suraski medicinos centre Tel Avive. Mergaitė, kuriai tėvai davė Liv vardą, gimė sveika ir svėrė 3,2 kilogramo.

B. Refaeli ir jos šeima padėkojo Tel Avivo centrinėje dalyje esančios ligoninės personalui už rūpestį ir priežiūrą.

Kaip praneša žiniasklaida, gimdymo metu jokių komplikacijų nebuvo, kūdikis ir motina jaučiasi gerai.

Supermanekenė džiugią žinią apie tai, kad laukiasi, pranešė 2015 metų gruodžio 31 dieną, į socialinį tinklą „Instagram“ įkėlusi nuotrauką su teigiamu nėštumo testu. Vėliau ji įkėlė daugybę nuotraukų, kuriose buvo matomas augantis pilvukas.

Gimdymo išvakarėse B. Refaeli, pasitelkusi naują „Instagram“ įrankį „Stories“, savo paskyros sekėjams surengė ekskursiją po būsimą kūdikio kambarį.

B. Reafeli už savo dukters tėvo Adi Ezros (Adžio Ezros) ištekėjo pernai rugsėjį.

Praėjusį mėnesį pora mėgavosi trumpomis romantiškomis atostogomis Ispanijoje.

Izraelio talentų šou „X faktorius“ vedėja ir maudymosi kostiumėlių dizainerė į socialinį tinklą įkėlė savo ir vyro asmenukę iš Barselonos su prierašu: „Mano mylimiausias žmogus“.

41-erių verslininkas A. Ezra yra savo senelio Dudi kompanijos „Neto Group“ paveldėtojas. Ši įmonė yra viena iš penkių didžiausių maisto pramonės konglomeratų Izraelyje.

B. Refaeli anksčiau su pertraukomis šešerius metus susitikinėjo su Holivudo aktoriumi Leonardo DiCaprio (Leonardu DiKaprijumi), tačiau 2011-aisiais pora galutinai išsiskyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių