Įskaudinta V. Genytė siunčia po velnių

  • Teksto dydis:

Atsinaujinusios BTV muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ šį šeštadienį netrūks dramatiškų nuotaikų. „Aš matau, kaip ji kenčia“, – po Vaidos Genytės pasirodymo kalbės Natalija Bunkė.

Vakaras bus skirtas Natalijos repertuaro dainoms. Vienos garsenybės perdainuos senus, grupės „Yva“ laikus menančius, o kitos – naujus Bunkės kūrinius.

Vaida Genytė pasirinko vieną naujesnių Natalijos dainų „Nieko asmeniško“. Žiniasklaidoje puse lūpų buvo užsiminta, kad šį kūrinį Natalija skiria buvusiam vyrui Danieliui Bunkui. „Dainuok mano dainą“ Natalija bus itin avira. „Taip, ši daina skirta buvusiam sutuoktiniui. Atsimenu, vairavau ir galvoje kūriau žodžius. Vėliau nuvykau pas Stano ir sudėliojome visus taškus. Su šia daina aš išsirėkiau. Skyrybų metu TV laidose kalbėdavau, kad viskas gerai, o tai, ką iš tiesų jaučiau, sudėta į dainą“, – pasakoja pagrindinė šio šeštadienio laidos herojė.

Pasak Natalijos, „Nieko asmeniško“ labai patinka visoms merginoms. „Koncertuose jaučiu, kad merginos mane supranta – jos žino tą jausmą, kai tave išduoda, įskaudina. Dainos žodžiai: „Eik po velnių, tikrai nepaklysi“. Padainavus pasidaro geriau ant širdies“, – sako viena šiuo metu trejų metų sūnelį auginanti moteris.

Kodėl Vaida pasirinko tokią dramatišką dainą? Moteris neslepia: šiuo metu jai yra nelengvas etapas. „Mano gyvenime yra žmogus, kurį noriu tiesiog pasiųsti po velnių. Per dainą tai padaryti – labai patogu“.

Natalijai įsiminė Vaidos atlikimas. „Kai ji dainavo, jos akyse mačiau kančią. Kaip ji noriai, asmeniškai dainuoja tą dainą, tikrai matosi, kad emocijos tikros. Noriu tikėti, kad adresatas, kuriam ji skyrė dainą, įsiklausys į jos žodžius“, – viliasi Natalija.

Atsinaujinusios BTV muzikinis realybės šou „Dainuok mano dainą“ – šeštadienį, 19 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nojus

Nojus portretas
Vaida, vertink brangiausia turta zemeje - seima. O visa kita tik laikina ir mados reikalas, nes kol suprasi tai- gali ir paveluoti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių