Įsimylėjėlių širdis Taujėnų dvare šildys A. Kaniavos dainos

  • Teksto dydis:

Gražia tradicija tapę dainuojamosios poezijos vakarai Taujėnų dvare Šv. Valentino dienos proga kasmet sutraukia daug gražios publikos, todėl ir šiais metais organizatoriai paruošė ne tik autorinių dainų koncertą, pakviesdami koncertuoti Andrių Kaniavą, tačiau ir šventinę vakarienę su nakvynę visiems, kurie to pageidauja.

„Visada smagu ir miela sugrįžti į dvarą, kuriame jau keletą metų skamba dainuojamoji poezija. Džiugu, kad žmonės pamėgo dainuojamosios poezijos koncertus. Labai lauksiu savo kūrybos gerbėjų šia proga ir parengsiu programą iš naujausių ir spėtų pasiilgti dainų“ – sako Andrius Kaniava.

2016 metų rudenį naująjį albumą pristatęs dainuojantis aktorius nutarė kiek atsipūsti ir surengti kelis autorinius solinius koncertus. Vienas jų – Taujėnų dvare, kuriame aktorius lankysis antrą kartą po keleto metų pertraukos.

Pasiklausyti pamėgtų A. Kaniavos dainų, pasimėgauti skania vakariene ir praleisti naktį klasicistiniuose Taujėnų dvaro rūmuose kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.


Koncertas vyks vasario 11 dieną, 18 val.

Bilieto kaina 8,10,12 eur. Bilietus platina www.bilietai.lt bei Taujėnų dvaras. Informacija tel. 867223266 arba el.paštu koncertai@bardai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių