Įrodymų nerasta: B. Pittui panaikinti kaltinimai smurtu prieš sūnų

  • Teksto dydis:

Tyrimas, per kurį buvo aiškinamasi, ar Holivudo žvaigždė Bradas Pittas (Bredas Pitas) rugsėjį smurtavo prieš savo sūnų, jiems skrendant privačiu lėktuvu, buvo nutrauktas, nes jokių netinkamų aktoriaus veiksmų nebuvo nustatyta.

Tai trečiadienį pranešė su tyrimu susipažinęs šaltinis, naujienų agentūrai AP pridūręs, kad tyrimas buvo užbaigtas pastarosiomis dienomis.

Keli šaltiniai buvo sakę, kad Los Andželo apygardos vaikų ir šeimos reikalų departamentas tyrė kaltinimus B. Pittui, neva šis skrydžio metu smurtavo prieš savo 15-metį sūnų rugsėjo viduryje. Aktoriaus žmona Angelina Jolie (Andželina Džoli) praėjus kelioms dienoms po minėto incidento padavė skyrybų dokumentus, o jos advokatas nurodė, kad toks sprendimas buvo priimtas „šeimos labui“.

Departamento atstovas nurodė, kad negali patvirtinti, ar buvo vykdomas B. Pitto tyrimas.

Visų šešių jųdviejų vaikų globa yra pats pagrindinis skyrybų klausimas. A. Jolie siekia tik jai vienai suteiktų vaikų globos teisių, o B. Pittas savo ruožtu nori bendrų teisių rūpintis vaikais.

B. Pittas jau matėsi su savo vaikais pagal poros sutartas sąlygas. A. Jolie atstovai pirmadienį nurodė, kad buvo pasiektas susitarimas dėl globos, nors galutinė sutartis bus dalimi sprendimo skyrybų byloje.

Kalifornijos įstatymai palaiko bendrą globą, nors globos susitarimų detalės retai būna viešinamos, kai skiriasi garsenybių poros.

Nei B. Pitto, nei A. Jolie atstovai dar nepakomentavo situacijos.

A. Jolie ir B.P itas vienas kitą įsimylėjo kuriant 2005 metais išleistą kino juostą „Ponas ir ponia Smitai“ (Mr & Mrs Smith), kartu gyveno 12 metų, o susituokę buvo dvejus metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių