Irano televizija aprengė „nuogą“ Ch. Theron – cenzūravo jos iškirptę

  • Teksto dydis:

Irano televizijai nepatiko ką tik nuskambėjusioje „Oskarų“ ceremonijoje pasirodžiusi „nuoga“ Charlize Theron. Ir ją reportaže aprengė taip, kad iš gėdos išgriūti gali visi „fotošopo“ meistrai.

Konservatyvi Irano naujienų agentūra ILNA pribloškė „neutralizavusi“ seksualią blizgaus audinio Ch. Theron suknelę su gilia iškirpte ir tiesiog užspalvinusi pernelyg apnuogintas rankas, pečius ir krūtinę. Galiausiai, matyt, dėl per didelio darbo taisant apdarus, reportaže aktorės kūnas išvis buvo uždengtas, paliekant tik galvą.

Kuklių iraniečių moralei netinkamu apdaru buvo pasipuošusi ir iš šios šalies kilus, JAV gyvenanti inžinierė Anousheh Ansarine, kuri atsiėmė režisieriui Asgharui Farhadi skirtą „Oskarą“ už geriausią užsienio filmą („The Salesman“). Jos tautiečiams nederėjo išvysti suknelės, kuri apnuogina vieną petį.

„Tokia Irano Islamo Respublika, kurioje moterims dengti kūnus privalu jau nuo septynerių metų“, – vėliau sprendimą patobulinti moterų aprangą lakoniškai paaiškino iraniečių žurnalistė Masih Alinejad.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haris

Haris portretas
Dabartinės ”Gražuolės” operuotos visose galuose,todėl manau, kad tokias ,kurios buvo ”gražintos” skalperiais ,negalima vadinti gražuolėmis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių