Internete plinta peticija prieš „Fusedmarc“ pergalę „Eurovizijos“ atrankoje

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą tapo aišku, kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. Daugiausiai žiūrovų ir komisijos palaikymo sulaukė grupė „Fusedmarc“. Tačiau grupės narių Viktorijos ir Deniso pergale džiaugiasi ne visi. Internete plintanti peticija, kurios pavadinimas „Fusedmarc“ ne“, tapo viena iš nepasitenkinimo išraiškų, praneša tv3.lt.

Nors internete galima rasti nemažai „Fusedmarc“ palaikančių komentarų, tačiau minėta peticija nėra vienintelė.

Tv3.lt duomenimis, dar viena nepasitenkinimo šios grupės pergale išraiška – peticija pavadinimu „Dėl revoliucijos eurovizijoje – nebenorime daugiau matyti Nacionalinėje eurovizijos atrankoje Giržado, Zilnio ir Užkuraičio!!!“.

Į Ukrainą keliausianti grupė „Fusedmarc“ atliko dainą „Rain Of Revolution“.

Iš viso nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale varžėsi septyni dalyviai.

Tačiau „Fusedmarc“ gerbėjams jų dalyvavimas „Eurovizijoje“ – nemaža staigmena, nes iki šiol grupė buvo siejama su pogrindžio klubais, menų festivaliais. Tiesa, vokalistei Viktorijai Ivanovskajai nacionalinė „Eurovizijos“ atranka – jau antroji. 2002-aisiais ji su grupe „Saulės kliošas“ atliko dainą „Singing In The Night“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Atrodo blankiai ir jeigu ne šviesos efektai eilinis popsiukas.O tuos trys "žinovus" seniai laikas per bortą. jokios naudos vien fasonas

Eimantas

Eimantas portretas
O žinote kodėl ji raudona visa? O todėl kad jai gėda!!!

Aviada

Aviada portretas
LOLITA ZERO būtų tikrai geriau... dabar paskutinė vieta garantuota.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių