Internete – patyčių lavina naujai valdžiai

Pastarosiomis dienomis viešojoje erdvėje daugiausiai dėmesio sulaukė naujoji Lietuvos valdžia. Netyla kalbos, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininką Ramūną Karbauskį ir jo partijos narę Gretą Kildišienę gali sieti ne vien politiniai ryšiai. Tuo iš karto spėjo pasinaudoti internautai.

Socialiniame tinkle „Facebook“ galima rasti ne tik pašiepiamų ar net įžeidžiančių fotomontažų su R. Karbauskiu ir G. Kildišiene, bet ir skambių frazių: „Kaip nusimegzti kelią į ūkininko širdį“, „Ieškau mezgėjos. Būtinai turi būti graži blondinė, vairuojanti „Range Rover“.

Itin didelio susidomėjimo sulaukė ir neva organizuojamas renginys „Gretos mezgimo kursai pradedantiesiems“.

Buvusi Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė savo socialinio tinklo profilyje įkėlė G. Kildišienės nuotrauką, kurioje ji įamžinta dėvinti kailinius. R. Juknevičienė klausė: „Atsiprašau dėl nežinojimo. Ar Europoje žalieji dėvi kailinius?“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai kaip čia išeina,dienraštis propaguoja patyčias,kai kiti stengiasi kovot su patyčiom,juk viskas persikelia į mokyklas.Turėkit nors proto.

Ona

Ona portretas
Ko norėti.Lietuva patyčių valstybė.Pažinojau globos namų socialinę darbuotoją,išsituokusią,auginančią du vaikus ir važinėjančią gana prabangiu nauju automobiliu,pirktu lizingo būdu.Na ir kas?Gal ją reikėjo dėl to tardyti,kvosti,klausti iš kur pinigus ima?Nejuokinkit,žurnaliūgos!Geriau garsiojo Pundziaus gautu "palikimu" domėkitės.

taip

taip portretas
tai yra tiesiog patyčios, apie kurias pirmiausia pradėjęs dirbti prašneko Seimo pirmininkas....
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių