Internautus linksmina filmukas, kaip V. Cololo kalba su 200 karvių

  • Teksto dydis:

TV3 laidų vedėjas ir humoristas Vitalijus Cololo pastaruosius kelis mėnesius miestą iškeitė į gryną orą ir kasdienybę ūkyje. Intriguojančio realybės šou „IššŪKIS kaime“ vedėju tapęs garsus vyras juokiasi, kad kaime ne viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyti.

Į ne vieną kuriozinę situaciją patekęs ir su netikėtomis situacijomis filmavimuose susidūręs humoristas tikina: kuo daugiau iššūkių, tuo geriau.

Neseniai prasidėjęs realybės šou, kuriame dešimt miestiečių bando įrodyti, jog gali išgyventi lietuviškame kaime, jau sulaukė didelio žiūrovų dėmesio, o jo vedėjas V. Cololo sako, kad tai vienas iš geriausių projektų, kuriame jam teko dirbti. Pasak jo, nėra nieko geriau nei grynas oras, gamta, žemės ir žolės kvapas.

V. Cololo prisipažino, kad dienas leisdamas ūkyje susidūrė su ne vienu iššūkiu. Pučiant smarkiam vėjui jam teko ropštis į keliasdešimties metrų aukščio šieno kūgių bokštą ir susitikti su kaime gyvenančiais gyvuliais.

„Bendrauju su visais gyvūnais. Per filmavimus ne tik su karvėmis pasišnekėdavau, bet ir su vištomis, ir su antimis. Namie turiu jorkšyro terjerę, tai ir su ja pasišneku, savo problemas papasakoju. Ji mane išklauso, aš ją. Tau niekas nepaprieštaraus, tavęs niekas nenušvilps“, – juokėsi Vitalijus.

Jis tikino, kad vienas pokalbis su gyvuliais pačiam įsiminė ilgam. V. Cololo teko filmuotis kartu su 200 karvių, kurios visaip trukdė: „Jūs įsivaizduojate, ką reiškia kalbėti, kai į tave žiūri 400 akių? Tai labai smagu, niekas tau neprieštarauja, neprašo užsičiaupti. Nebent tik akis nusuka. Iš pradžių nebuvo lengva susitvarkyti su tomis karvėmis, bet mes radome bendrą kalbą.“

Humoristo gyvenime iššūkių tikrai netrūksta. Kaip vieną didžiausių V. Cololo atsimena ankstyvoje jaunystėje iškrėstą pokštą. „Kai susipažinome su žmona abu mokėmės tuometiniame Pedagoginiame universitete. Ji gyveno universiteto bendrabutyje. Budinčioji manęs neįleisdavo pas ją, tai ne kartą teko per balkono grotas lipti į antrą aukštą. Kartą kritau skaudžiai. Ant galvos... ir patyriau akies traumą. Tas keliavimas pas žmoną man buvo tikras iššūkis“, – prisiminė žinomas vyras.

Kitas įsimintinas patyrimas – nardymas be deguonies baliono net 13 metrų gylyje: „Pirmą kartą gyvenime užsidėjau balionus ir tą pačią dieną iš karto nėriau į 13 metrų gylį. Negana to, būdamas tame gylyje aš nusiėmiau balionus, kaukę ir siunčiau linkėjimus televizijos žiūrovams. Tai buvo vienos laidos filmavimas“.

Realybės šou „IššŪKIS kaime“ vedėjas atskleidė ir artimiausius planus: „Noriu šokti su parašiutu, dar noriu paragauti pūdytos silkės. Ar aš sugebėsiu tai padaryti? Ar man to reikia? Kuo daugiau iššūkių, kuo daugiau naujovių, tuo įdomiau“.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių