Indonezijoje ištekėjusiai I. Martinkėnaitei – nemalonumai Vilniuje

  • Teksto dydis:

Populiarios Lietuvos grupės "69 danguje" narės džiaugsmą po vestuvių tolimoje Indonezijoje aptemdė liūdesys – trečiadienį dukra išsinarino koją.

"Slidinėjo nuo kalniuko, – vykdama su dukra Marija į ligoninę pasiguodė 38 metų moteris. –  Laimė, nieko rimto".

Neseniai iš egzotiškos Indonezijos I.Martinkėnaitė grįžo švytėdama ir dar neatsigavusi po ypatingos staigmenos. Beveik 18 tūkstančių salų valstybėje ji ne tik ilsėjosi bei aplankė nuostabias šventyklas, salas, gamtos kampelius, bet ir... susituokė.

Tačiau apie lapkričio 10 d. planuojamas savo vestuves dainininkė sužinojo vos prieš kelias dienas iki atostogų pradžios. Tai buvo jos mylimojo, 40 metų teisininko Mindaugo Urbono, staigmena: norėdamas, kad Ingrida išvengtų rūpesčių ir įtampos, viskuo pasirūpino vyras.

Į kelionę jie pasiėmė tik vestuvinę suknelę ir žiedus, o vieninteliai svečiai ir santuokos liudininkai tebuvo Indonezijos sostinėje Džakartoje gyvenantys draugai.

Vestuvių ceremonija įvyko Gili Travangano salos paplūdimyje.

"Dabar jaučiuosiai laiminga ir ištekėjusi", –  nusijuokė dainininkė.

Tai antroji I. Martinkėnaitės santuoka. Su pirmu vyru Andrejumi ji susilaukė dukters Marijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tik neaisku kur vyks skirybos.

ka

ka portretas
ir bepridursi juk greit Lietuva isnyks nes gyvybei pradzia duoda moterys ir cia jau patriotizmo nerasi nei uz centa kaip galima jas vadinti tai barakudom klajoklem be tevynes iratsakomybes nes ja sujauke sedintys valdziazmogiai ir spec t./kgb/...ir kt....

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikinu tu tikrai verta gero vyro
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių