I. Zasimauskaitei – palaikymo žinutė iš D. Montvydo

Net ir likus savaitei iki „Eurovizijos“ Ievos Zasimauskaitės dienotvarkėje gana nemažą dalį laiko užima atsakinėjimas į gerbėjų žinutes iš įvairių šalių.

Šįkart atlikėja sulaukė žinutės nuo kolegos – prieš dvejus metus Lietuvai „Eurovizijoje“ Stokholme atstovavęs Donatas Montvydas palinkėjo atlikėjai kuo didžiausios sėkmės.

D. Montvydas, pats eurovizinę sceną išbandęs net du kartus, I. Zasimauskaitei linkėjo nesibaiminti dėl rezultato, nes, atlikėjo žodžiais, jis, kaip ir visa Lietuva, tikisi, jog pasaulis išvys atlikėją tokią, kokią ją pažįsta žmonės.

Vienas garsiausių šalies atlikėjų taip pat patarė I. Zasimauskaitei nebijoti suklysti, nes būtent tai ir padėjo augti jam kaip dainininkui.

„Mano palaikymas ir širdis yra su tavimi šias ateinančias savaites“, – šiųmetei Lietuvos atstovei rašė D. Montvydas ir pridūrė, jog svarbiausia – tiesiog pasimėgauti „Eurovizija“ ir pasilinksminti.

Primename, jog I. Zasimauskaitė į didžiausią Europos muzikinę sceną su daina „When We`re Old“ lips gegužės 8-ąją, pirmojo pusfinalio metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

...  portretas
Nesuprantu is kur tiek negatyvo. Keistuole ta musu Ieva, bet daina labai grazi, jautri, prasminga. Eurovizijos mes niekada nelaimesim, kad ir pati sela ar jazzu nusiunte. Lieka tik nuvaziavus nepasisiukslint. Bent i klausimus panele sugeba kazkokia kalba atsakyt ne kaip pries tai dalyvave.

Aš jos

Aš jos portretas
netik kad dainos niekaip negaliu atsiminti, bet net veido bruožu

MEILE

MEILE portretas
aha visi senjorai ,palaikys ZASIMAUSKAITE žinutemis ir kas,dar kunigai palaikymo misias aukos,,,
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių