I. Zasimauskaitė: šių metų „Eurovizijos“ atranka daug stipresnė

„Šių metų atranka dar stipresnė nei praėjusiais metais, konkurentai labai stiprūs, bet aš džiaugiuosi, kad „Eurovizija“ gerėja, nes yra su kuo pakovoti“, – sako Ieva Zasimauskaitė Lietuvai šiemet norinti atstovauti su daina „You saved me“.

Atlikėjos teigimu, praėję metai jai buvo labai sėkmingi. „Tikiuosi, kad šie bus dar sėkmingesni“, – sako I. Zasimauskaitė besidžiaugdama, kad praėjusių metų nacionalinėje atrankoje jai pavyko aplenkti atrankos senbuvę Aistę Pilvelytę.

Jos teigimu, šių metų „Eurovizija“ pasižymi ne tik stipriais konkurentais, bet ir į „eurovizinį standartą“ netelpančiomis dainomis.

Savo kūrinį I. Zasimauskaitė įvardija stipresniu nei praėjusių metų „Life (Not That Beautiful)“, nors komisija ir komentavo kitaip.

„Ši daina labai stipri ir aš ja labai tikiu, finale ji tikrai turi pasirodyti. Labai džiaugiuosi, kad tai yra lietuvių autoriaus Ąžuolo Paulausko kūrinys“, – sako dainininkė.

Šiais metais atlikėja dirba ne tik su nacionaline atranka, bet ir nauju, italų kompozitoriaus kuriamu savo albumu, kuris, I. Zasimauskaitės teigimu, turi pasirodyti dar šiemet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JORIS

JORIS portretas
pirma laida tragiska,nejaugi pusiau gulom galima eiti i eurovizija,gal geriau imkim ka nors is''DUOKIM GARO'' TAI ZIUROVAI ,BENT KELIAS MINUTES SYPSOSIS.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių