I. Valinskienės klonas „Muzikinėje kaukėje“ – T. Rimgaila

  • Teksto dydis:

Šeštadienio BTV laidoje „Muzikinė kaukė“ šokėjas ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila įsikūnys į komisijos kėdėje sėdinčią Ingą Valinskienę.

„Labai bijau, bet ne tapti moterimi, o tapti Inga. Labai norėčiau jos nenuvilti. Norėčiau, kad gautųsi labai gerai“, – jaudulio dėl artėjančio pasirodymo „Muzikinėje kaukėje“ neslėps T. Rimgaila. Viso projekto metu su dalyviais dirbanti profesionalių vizažistų ir stilistų komanda kiekvieną kartą nustebina „Muzikinės kaukės“ žiūrovus – tamsios spalvos perukas, blizganti suknelė, akį traukiantis makiažas ir priauginti nagai Tadą Rimgailą ir šį kartą pavertė neatpažįstamu.

„Žinai, yra viena įdomi bėda – aš labai nemėgstu savęs matyti per televizorių. Tai galbūt yra blogai, nes aš turėčiau progą save pastudijuoti, pamatyti klaidas... Dėl to negaliu būti labai objektyvi. Tačiau kelis momentus aš savo žinau ir tu juos atkartojai puikiai“, – T. Rimgailos įsikūnijimą komentavo pati I. Valinskienė. Tiesa, garsaus vyro įsikūnijime I. Valinskienė įžvelgė ir kelis trūkumus. „Aišku, tu tiksliau vaikštai scenoje, nes esi šokėjas. Aš tą darau kiek chaotiškiau. Tiesa, kai pamačiau tavo tą surauktą nosį... Šitą aš tiksliai taip pat darau“, – susižavėjimo neslėpė „Muzikinės kaukės“ komisijos narė.

Prie „Muzikinės kaukės“ komisijos narių Manto Stonkaus, I. Valinskienės ir Vytenio Pauliukaičio vienam vakarui prisijungė Asta Stašaitytė-Masalskienė, kuri išgyrė T. Rimgailos kojas: „Vis tiek visa Lietuva netiki, kad valios ar sporto dėka žvaigždės yra gražios. Visi šneka, kad Inga yra operuota, pasidariusi 37 grožio operacijas. Bet, kad Tadas turi tokias gražias kojas, siutas ima. Moterys į sporto klubus vaikšto, o tokių kojų neturi“.

„Muzikinėje kaukėje“ Tadas Juodsnukis įkūnys atlikėją Ray Charles, Vytenis Kaluškevičius – Bruno Marsą, Rūta Ščiogolevaitė – muzikos grupę „Kaoma“ ir atliks dainą „Lambada“, Arvydas Vilčinskas taps Virgiu Stakėnu, Karolina Juškaitė-Carol – Montserrat Caballe. Valentinas Krulikovskis įsikūnys į Valerijų Leontjevą, Anžela Adamovič taps Edith Piaf, Donata Gutauskienė-Laisva – Viktorija Mauručaite, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įsikūnys į reperį PSY.

„Muzikinė kaukė“ – šeštadieniais iki pat Kūčių 19.30 val. per BTV.

Kaip vertinate T. Rimgailos įsikūnijimą į I.Valinskienę? Ar pavyko? 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių