I. Valinskienė apie tapimą močiute: nė velnio aš nesijaučiu sena

  • Teksto dydis:

Aksominio balso savininkė, populiari atlikėja, jauna močiutė Inga Valinskienė viešėjusi „Gero vakaro šou“ studijoje pasakojo apie tai, kaip jaučiasi būdama močiute, gyvenimą kartu su suaugusiais vaikais ir šeimos tradicijas.

Seniau mintis apie tapimą močiute Ingai kėlė šiokį tokį nerimą: „Įsivaizdavau, kad tai bus kažkoks baisus etapas, kai pasijausiu baisiai sena. Nė velnio aš nesijaučiu sena“, – dabar džiugiai kalba atlikėja.

Inga pasakoja, kad kartas nuo karto pusiau juokais pusiau rimtai vis paklausdavo vaikų, ar jie dar nelaukia šeimos pagausėjimo. Po vieno tokio klausimo sūnus jai pasakė “Baik tu, mama, ne“, o po pusės minutės padavė ultragarso nuotraukytę.

„Iš pradžių nesupratau, kas ten pavaizduota. Vienaip vartau, kitaip. Ir taip žiūriu ir kitaip“, – smagiais prisiminimais dalinasi Inga.

Aš manau, kad esu gera anyta.

Iki šiol vyriausias Valinskų sūnus Arūnas, neseniai susilaukęs dukrytės, gyveno tėvų namuose, tačiau netrukus su savo šeima ruošiasi išsikraustyti į atskirą butą. Laidos vedėjai juokavo, kad Inga išvaro vaikus iš namų.

„Ne, aš visai nevarau. Netgi siūliau gyventi kartu. Bet noro didelio, bent jau mano marti, kažkaip nepareiškė“, – juokavo I. Valinskienė.

Laidos vedėjai toliau provokavo Ingą – klausė ar ji yra gera anyta.

„Aš manau, kad esu gera anyta. Bet kadangi visi esame linkę apie save gerai galvoti, tai gal ir aš galėčiau susilaukti kažkokių priekaištų, bet kol kas jie man nebuvo garsiai išsakyti. Bet aš labai stengiuosi būti gera anyta, stengiuosi, nesikišti, nepamokslauti, nemokyti“, – kalbėjo I. Valinskienė.

Pasak jos, labai gera tradicija yra susitikti su vaikais ir anūkais sekmadieniais. „Net gi pietus padaryčiau visiems. Jei koncerto neturėčiau“, – šmaikštavo atlikėja.

Laidos metu jaunai močiutei teko išbandymas – turėjo pademonstruoti, kaip sugebėtų vienu metu ir kūdikį prižiūrėti, ir košę jam išvirti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaunius

Jaunius portretas
Kai moteriškė nuolatos tvirtina, kad ji dar ne sena, iš tikrųjų ji ir pati jaučia, kad neišvengiamai sensta.

Choreografas

Choreografas portretas
Sita mochiute i eyrovizija reikia siusti- jaunai atrodo,auksta grazi smagi atlikeja, o anukus wolynskis tepadeda auginti

Ko labjausiai

Ko labjausiai portretas
bijo tokio amžiaus moterys? Ogi žodžio senatvė kuri dažniausiai virsta fobija. Niekaip negali susitaikyti. Labai kvaila kai vietoje to kad atrodyti šaunia, gražia, nestandartine kieta bobute, prisipumpuojami zabtai, žandai, papai ir pradedama vaizduoti 20-metes merginas. Neturite nei orumo nei harizmos.Tik snobiškumas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių