Į televiziją grįžta žiūrovus iki ašarų juokinęs parodijų šou

  • Teksto dydis:

Jau netrukus, balandžio mėnesį, į TV3 televizijos eterį sugrįš žiūrovų širdis spėjęs užkariauti parodijų šou „Pakartok!“. Praėjusį pavasarį reitingų viršūnėse karaliavusi laida šį sezoną taip pat nepaliks abejingų. Šeši talentingi profesionalūs aktoriai susirungs dėl geriausiojo parodijų meistro vardo.

Kiekvieną „Pakartok!“ pirmojo sezono laidą vidutiniškai pasižiūrėdavo daugiau nei pusė milijono (541 000) žiūrovų. „Pakartok!“ laidos pritraukdavo vidutiniškai 23,7 proc. žiūrovų auditorijos, kai artimiausio konkurento tuo laiku rodoma programa –19,1 proc. Negana to, „Pakartok!“ pirmasis sezonas patekdavo į žiūrimiausių TV3 laidų penketuką.

Aktorių pasirodymus komentuos kompetentinga komisija. Jai, kaip ir praėjusį sezoną, vadovaus aktorė Kristina Kazlauskaitė. Kam priklausys antroji komisijos nario kėdė, kol kas paslaptis. Teigiama kad tai bus tikras profesionalas, itin vertinamas kino, televizijos pasaulyje. Trečiąją komisijos nario kėdę kiekvieną kartą užims vis kitas kviestinis svečias.

Parodijų šou dalyviai įkūnys žinomiausius užsienio ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovus, muzikos žvaigždes, politikos veikėjus. Dėl laimėtojo titulo varžysis ir kiekvieną savaitę juoktis iki ašarų priverčiančiais pasirodymais džiugins Julius Žalakevičius, Andrius Žiurauskas, Šarūnas Banevičius, Giedrius Arbačiauskas. Šou nepraeis ir be dailiosios lyties atstovių pasirodymų. Scenoje persikūnijimo talentą demonstruos aktorės Ineta Stasiulytė ir Vaida Lisikaitė.

Projektą „Pakartok!“ ir toliau kuria prodiuserių kompanija „TV Manija“. Prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas tikina, kad šį šou ir vėl bus smagu stebėti įvairiausiems žiūrovams. „Ši laida populiari todėl, kad yra kitokia. Aktoriai nesityčioja iš parodijuojamų žmonių. Tai – skanus, šiltas šaržas, kuris nieko neįžeidžia. Bus daug spalvų, artistiškumo ir, žinoma, geros nuotaikos“, – žada projekto prodiuseris.

Ištikimi „Pakartok!“ gerbėjai puikiai prisimena ryškiausius projekto personažus. Didelių simpatijų pernai sulaukė aktoriaus Ramūno Šimukausko įkūnytas Gustavas, Kirilo Glušajevo parodijuotas profesorius Vytautas Landsbergis, Aušros Štukytės suvaidinta politikė Loreta Graužinienė.

„Žiūrovai, stebėdavę šou filmavimus, taip juokdavosi, kad praktiškai krisdavo po stalu. Kūrybinė projekto komanda taip pat kvatodavo. Aš pats juokdavausi iki ašarų, o po filmavimo palikdavau salę pasikrovęs geros energijos. Galiu garantuoti, kad ir šis sezonas bus puikus. Su tokia profesionalių aktorių komanda kitaip ir negali būti“, – įsitikinęs didelio populiarumo sulaukiančių televizijos projektų prodiuseris.


Šiame straipsnyje: TV3Pakartoktelevizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių