I. Starošaitę kankina keista fobija – spraustis į ankštą suknelę

  • Teksto dydis:

Nors atrodo, kad atlikėjos Irenos Starošaitės gyvenimo tempas ir koncertinė veikla jai neleidžia nuobodžiauti, šį rudenį žinoma moteris į savo dienotvarkę ryžosi įtraukti dar vieną naują išbandymą.

Ji tapo viena iš grandiozinio LNK projekto „Aš galiu!“ dalyvių, kurie rudenį visos Lietuvos akivaizdoje turės pasiryžti tam, ko niekada anksčiau nedarė, ir įveikti ne vieną savo baimę.

„Išgirdusi tokį pasiūlymą, pajutau azartą, norą išbandyti save. Tikiuosi pati save nustebinti. Galbūt gyvenimas buvo tapęs per ramus, kad užsinorėjo kažko tokio?“ – šypsosi atlikėja. Kartu su kitais dalyviais moteris kiekvienoje laidoje turės išsirinkti sau užduotį, kuriai išmokti turės vos savaitę. Dalyvių laukia ne tik patys įvairiausi šokių žanrai, bet ir išties ekstremalios užduotys: iliuzionistų pasirodymai, oro akrobatika, vaikščiojimas žarijomis ar šukėmis ir ne viena dar ekstremalesnė užduotis.

Daugelis dalyvių kone iškart pripažino, kad juos kamuoja aukščio baimė, kuri vers projekto metu vengti bet kokių su tuo susijusių iššūkių. Visgi I. Starošaitės aukštis nė kiek negąsdina. „Net sakyčiau, kad esu truputį ekstremalė. Kai keliaudama Amerikoje pastebiu aukštalipius, plaunančius dangoraižių stiklus, kartais net pagalvoju – va, jei kada tektų ieškotis darbo Amerikoje, tai tokio visai norėčiau, – juokiasi atlikėja. – O dirbti stiuardese visą laiką buvo mano svajonė – jei nebūčiau dainininkė, šiandien tikrai būčiau stiuardesė. Aukštis manęs negąsdina“.

Negi iš tiesų moters negąsdina jokios mintys apie būsimus iššūkius? I. Starošaitė atskleidžia, kad vienos baimės jai vis tiek nepavyksta nugalėti. „Turiu keistą klaustrofobijos formą – mane baimė apima tada, kai fiziškai kūnas būna kur nors suvaržytas, tarkim, jei automobilyje važiuoja daug žmonių arba jei spraudžiuosi į ankštą suknelę – vos tik pasijuntu taip, surakina aplink pečių zoną, man tai – košmaras“, – prisipažįsta atlikėja.

Jau žinoma, kad grandioziniame šou kartu su I. Starošaite dalyvaus ir atlikėjos Liepa Norkevičienė bei Donata Gutauskienė-Laisva, grupės „Du Donatai“ vokalistas Donatas Čižauskas, choreografas Jurijus Smoriginas bei radijo ir TV laidų vedėjas Jonas Nainys. Projektą ves aktoriai Mantas Stonkus bei Inga Jankauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Saviveiklininke bebalse...

įdomu

įdomu portretas
kada tokiuose šou bus pakviesti dalyvauti paprasti niekam nežinomi žmonės.TOS žinomybės jau atsibodo ir įgriso iki gyvo kaulo.

pati sarmingiausia

pati sarmingiausia portretas
ir geriausia lietuvos estrados dainininke ir sokeja
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių