Į Rusijos aneksuotą Krymą atvyko garsusis „Scooter“ lyderis

  • Teksto dydis:

Į Rusijos aneksuotą Krymą atvyko vokiečių techno muzikos grupės „Scooter“ lyderis H.P. Baxxteris (H.P.Baksteris), penktadienį planuojantis surengti pasirodymą festivalyje „#ZBFest“, nors tokį žingsnį kritikuoja Kijevas ir Vakarų šalys.

Simferopolio oro uosto paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ naktį iš ketvirtadienio į penktadienį buvo paskelbtos kelios atvykusio muzikanto nuotraukos.

Kiek anksčiau vokiečių dienraštis „Bild“ rašė, kad grupės „Scooter“ planai koncertuoti Kryme sukėlė Vokietijos ir Ukrainos nepasitenkinimą.

„Važiuojame į Krymą ne politikuoti, o todėl, kad ten mūsų laukia gerbėjai. Norime juos pradžiuginti“, – pareiškė grupės lyderis laikraščiui.

Oficialiame „Scooter“ tinklapyje pateiktoje gastrolių programoje nurodomi miestų ir šalių, kuriose vyks koncertai, pavadinimai. Tačiau prie koncerto Kryme datos nurodytas tik miestas, kur grupė pasirodys: Balaklava.

Po 2014 metų pradžioje Ukrainoje įvykusios Maidano revoliucijos Rusija pasiuntė savo pajėgas į Krymą ir vėliau pusiasalį aneksavo. Šio žingsnio Kijevas ir tarptautinė bendruomenė nepripažįsta. Be to, Ukraina taiko sankcijas atlikėjams, rengiantiems savo šou atplėštoje teritorijoje.


Šiame straipsnyje: ScooterkoncertasKrymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką gi,

Ką gi, portretas
Scooteriai keičia pavadinimą, dabar vadinsis sabakorožec.

Kas jam belieka,

Kas jam belieka, portretas
kai daugiau niekas nekviečia. Na gal dar Kaliningradas, Abchazija ar Padnestrė.

Gėda ES

Gėda ES portretas
JAV aneksavo visą Europą. Nurodynėja kaip gyventi, kaip šokti pagal jankių muziką. Skooter atvyko į Rusiją ir daro tai ką nori.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių