Į „Moterys meluoja geriau“ grįžta legendinis Robertėlis

  • Teksto dydis:

Jau kurį laiką televizijos ekrane nematytas teatro, kino ir televizijos aktorius Nerijus Gadliauskas grįžta į visų laikų populiariausią TV3 serialą „Moterys meluoja geriau“.

Kelias dešimtis vaidmenų teatre ir kine sukūrusį aktorių bene labiausiai išpopuliarino kultinio serialo personažas – kuklus mamyčiukas Robertėlis. Nuo rudens kartu su Mariumi Jampolskiu ir Ramūnu Rudoku, Nerijus kvies stebėti jau devintąjį serialo sezoną.

Paskutinius kelerius metus N. Gadliauskas daugiausiai buvo matomas teatro ir kino žiūrovams. Talentingas aktorius tvirtino, kad filmuotis į žiūrovų pamiltą serialą grįžo dėl profesionalios ir pažįstamos aktorių komandos, o svarbiausia – pats to norėjo. „Jei nebūčiau norėjęs, tikrai nebūčiau grįžęs. Juk kolegos visi žinomi, visi savi, tai ir jokių „gamybinių“ problemų filmavimo aikštelėje nekyla. Dabar liko tik sulaukti rezultato ir žiūrėti kas išeina ar neišeina“, – kalbėjo aktorius.

„Juk širdžiai neįsakysi – kaip tam paukščiui pasiilgusiam gimtųjų pastogių“, – apie savo sugrįžimą į kultinio serialo filmavimo aikštelę juokdamasis sakė „mamytės sūneliu“ pravardžiuojamą Robertėlį vėl įkūnysiantis N. Gadliauskas.

Aktorius neslėpė džiaugsmo, jog filmavimo aikštelėje sutiko ir „Moterys meluoja geriau“ senbuvius, vėl seriale besifilmuojančius aktorius – M. Jampolskį ir R. Rudoką: „Mane labai džiugina tai, kad grįžau ne vienas. Kaip tik vakar turėjome pamainą kartu su Mariumi ir Ramūnu, tai apsikabinome nesibodėdami vienas kito“.

Kalbėdamas apie naująjį „Moterys meluoja geriau“ sezoną aktorius išliko paslaptingas ir detalių neatskleidė. „Apie personažą labai pasakoti nenoriu, tegul žiūrovai žiūri ir sprendžia, ar Robertas pasikeitė, ar visgi liko toks pats. Žiūrovai visada gali tikėtis visokių netikėtumų, intrigų bei netikėtų posūkių. Juk toks ir yra scenaristų ir kūrėjų uždavinys – mus, vienokius ar kitokius, įdomiai žiūrovui pateikti, kad jam būtų smalsu, kas bus toliau. Dėl to ir kuriame žiūrovams“, – šypsodamasis sakė aktorius.

N. Gadliauskas pripažino, kad televizijoje jį išpopuliarino būtent Robertėlio vaidmuo, kuris tapo visų šalies damų numylėtiniu. Pasak aktoriaus, jis nesikrato televizijos užklijuoto Robertėlio štampo ir pokštauja, kad jiedu yra neatsiejami: „Kaip čia jums pasakyti, na, aš turbūt toks pats durnas, kaip ir Robertėlis, – mes gi neatsiejami, nėra ko slėpti“.

Devintą sezoną skaičiuojantis „Moterys meluoja geriau“ pateiks malonių staigmenų: laukia intriguojantis siužetas, kvatoti priversiantys herojų nuotykiai, o svarbiausia – scenarijaus vingiai į televizijos ekranus sugrąžins žiūrovų pamėgtus personažus. Naujasis sezonas bus kupinas iš kojų verčiančio humoro, už širdies griebiančių melodramų ir net trilerio elementų. Prie serialo vairo stojo net du itin talentingi režisieriai – Mykolas Vildžiūnas ir Andrius Žiūrauskas, o prie „Moterys meluoja geriau“ aktorių komandos prisijungė Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Justina Žiogaitė, Dainius Kazlauskas, Brigita Arsobaitė, Kristina Andrejauskaitė, Nerijus Gadliauskas ir kiti.

„Moterys meluoja geriau“ – jau greitai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilte

Vilte portretas
Galit filmuoti dabarnes as nemaciau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių