I. Martinkėnaitė papasakojo apie N. Pareigytės botoksu koreguotą veidą

  • Teksto dydis:

Ne tik draugės, bet ir kolegės, grupės „69 danguje” narės Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė artėjant Naujiesiems metams nutarė viešai pasiaiškinti santykius – panašu, kad kai kurių dalykų jos iki šiol nebuvo išsakiusios ir viena kitai į akis.

Tokį merginų apsikeitimą „komplimentais“ LNK žiūrovai išvys jau šį ketvirtadienį, šventinėje laidoje „Operacija „Anekdotai“ ir kiti Naujųjų nuotykiai“. Pirmoji žodį tars I. Martinkėnaitė, kuri vaizdo įraše pasakos anekdotą apie N. Pareigytę ir jos neva botoksu koreguotas lūpas. Čia pat moteris žiūrovams atskleis ir būdą, kaip atskirti, ar moteris savo lūpas yra grąžinusi injekcijomis, ar ne.

Nors iškart po tokio kolegės paatviravimo N. Pareigytė demonstravo gerą nuotaiką, greitai atėjo eilė ir jos anekdotui – pristatydama jį, N. Pareigytė pasinaudojo proga atsikirsti ir nedviprasmiškai pavadino I. Martinkėnaitę gyvate. Vis dėlto laidos „Operacija „Anekdotai“ ir kiti Naujųjų nuotykiai“ vedėjas Mantas Stonkus stengėsi palaikyti pakilią šventinę nuotaiką, kol toks šviesiaplaukių pasikalbėjimas pasimiršo.

N. Pareigytė laidoje atliko ir komisijos narės vaidmenį – moterų pusei ji atstovavo kartu su aktorėmis Ineta Stasiulyte ir Kristina Kazlauskaite, o vyrų žiuri komandoje dalyvavo radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius bei etiketo specialistas Giedrius Drukteinis. Komisija vakaro metu rinko geriausiai Lietuvoje anekdotus pasakojančius žmones: tarpusavyje varžėsi ir tokios įžymybės kaip grupės „Pinup Girls“ narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė, politikas Rokas Žilinskas, krepšininkas Antanas Kavaliauskas, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus ir kiti. Laidoje netruks ir šventinių pasirodymų, žaidimų studijoje bei kitų nuotaikingų siurprizų laukiant Naujųjų atėjimo. Kaip juokauja žymiausi Lietuvos žmonės ir kiti gardaus šventinio kokteilio ingredientai – jau šį ketvirtadienį, LNK laidoje „Operacija „Anekdotai“ ir kiti Naujųjų nuotykiai“!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių