I. Kazlauskaitė: vyrai žino – moteris visada teisi!

  • Teksto dydis:

Penktadienį 19:30 val. tiesioginiame LRT televizijos eteryje žiūrovai išvys vos prieš savaitę startavusį nuomonių žaidimą „Paklauskim Lietuvos”. Šį kartą savo intuiciją nusprendė išbandyti ir žavioji dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.

Tai viktorina, kurios metu šeši žaidėjai studijoje bando atspėti, kurį iš pateiktų atsakymo variantų pasirinks žiūrovai namuose, naudodamiesi programėle išmaniesiems „Paklauskim Lietuvos“

Praėjusią savaitę daugiausia diskusijų sulaukė klausimas „Kuris iš šių vertas Metų skandalo titulo?“: „paskola” butui pajūryje, „auksinės” šakutės, „didžiosios gaudynės“ ar „nuodingi” koldūnai”. 41 proc. balsavusių žiūrovų pasirinko „paskolą“ ir šis atsakymas atnešė pergalę Pauliaus Ambrazevičiaus, Akvilės Kavaliauskaitės ir Ugnės Galadauskaitės trijulei.

Šį kartą prieš solidų LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva” laidos kolektyvą – vedėjus Arną Mazėtį, Viliją Andrulevičiūtę ir žurnalistę Justę Navickaitę – stos šou verslo atstovai. Tai grupės „Išjunk šviesą” lyderis Valdas Burnys, šokėjas Vytautas Mackonis ir žavioji dainininkė I. Kazlauskaitė.

Ingrida prasitarė, kad stebėjo ir pirmąją „Paklauskim Lietuvos” laidą. „Pamačiau žaidimo vedėją I. Andriukevičių ir jis iškart prikaustė mano dėmesį. Susižavėjau juo iš pirmo žvilgsnio”, – prisipažino Ingrida.

Scenos senbuvis V. Burnys tvirtina, kad yra pasirengęs suktiems laidos vedėjo klausimams. „Jei klausimai bus susiję su valdžia, žinau, kurį atsakymo variantą reikės rinktis – gi lietuviai visuomet nepatenkinti tais, kuriuos patys išrinko. Dar jie nepatenkinti mažomis algomis ir didelėmis kainomis”, – juokėsi V. Burnys.

„O man atrodo, kad lengviausia nuspėti atsakymus, kai jie susiję su vyrų ir moterų santykiais. Visi vyrai žino – moteris visada teisi. Štai šia taisykle aš ir vadovausiuosi”, – žaidimo strategiją kuria I. Kazlauskaitė. Ji tvirtino, kad visus savo draugus ir artimuosius jau paragino parsisiųsti žaidimo „Paklauskime Lietuvos” programėlę ir balsuojant išsakyti savo, kaip laidos žiūrovo, nuomonę. 

Visi norintys prisijungti prie smagaus ir azartiško žaidimo balsavimo programėlę gali rasti: http://www.lrt.lt/apie-lrt/programeles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SITA

SITA portretas
kaip tokios baisios panos nori paviesinti tokias nuotraukas ir nepagalvoja,kad sukelia jos sleikstuli

klp

klp portretas
kazlauskaite, jie taip sako kai nori uzsipesti, nusileisk ant zemes
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių