I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė: nemaniau, kad turėti vaiką – tokia laimė!

TV3 "Mamyčių klube" – nauja šeimininkė. Ilgametę laidos vedėją Eglę Skrolytę pakeitė kita žinoma moteris – Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Reikėtų patikslinti, kad laidoje nuo šiol sukasi dvi šeimininkės – šalia mamos ar ant jos rankų nuolat "dirba" ir 10 mėnesių Marija Barbora.

"Nors pasiūlymas buvo netikėtas, sutikau beveik iškart. Tik pasitariau su Jogaila, kaip man seksis suderinti šį darbą ir Marijos Barboros priežiūrą. Laidos kūrėjai nuramino, kad mažylė galės visur keliauti su manimi, todėl, galima sakyti, laidą vedame dviese – aš ir dukrytė", – "TV dienai" sakė I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

– Kokie pirmieji įspūdžiai įsisukus į "Mamyčių klubo" pasaulį?

– Tai yra pati nuoširdžiausia vieta, kurią galima rasti televizijoje. Visos mamos – tikros ir labai pozityvios, ieškančios atsakymų į joms svarbius klausimus ir visuomet pasiruošusios padėti. "Mamyčių klubas" – kaip šeima. Džiaugiuosi, kad mane taip šiltai priėmė. Laidos kūrėjai, mamos tinklaraštininkės, įvairiausi specialistai ir visos nuostabios, be galo pozityvios mamos, kurias jau spėjau sutikti, yra puikiausi, nuoširdžiausi ir geriausi mokytojai.

– Televizija užsimena apie kilnią "Mamyčių klubo" idėją – padėti sunkiai besiverčiančioms mamoms, surinkti kraitelius jų kūdikiams. Papasakokite apie ją išsamiau.

Didžiausias apdovanojimas – būti tiesiog mama. Žinojau, kad turėti vaikų yra didžiulė laimė, bet nesitikėjau, kad TOKIA!

– Kiekviena mama nori, kad atėjusiems į pasaulį jų vaikučiams būtų kuo geriau, šilčiau ir lengviau. Gimus Marijai Barborai, supratau, kiek visko reikia kūdikėliui, kita vertus, aš turėjau visko gerokai per daug ir, manau, esu ne vienintelė pirmagimio susilaukusi mama, kuri įsigyja kelis kartus daugiau daiktų nei reikėtų. Tuomet pagalvojau apie mamas, kurios negali sau to leisti. Juk didžioji dalis drabužėlių uždėta vos kelis kartus ir kaip nuostabu būtų, jei pirmieji daikteliai gyventų antrą gyvenimą ir džiugintų dar vieną šeimą. Tad tokia ir mūsų idėja – rinksime būtiniausius daiktelius ir drabužėlius sunkiau besiverčiančių šeimų naujagimiams.

– Kokia esate mama? Smalsu, kaip pati auginate ir manote auklėti atžalą?

– Esu švelni, nekategoriška mama. Apie auklėjimą dar sunku kalbėti, nes ir aš pati kasdien augu kaip mama. "Mamyčių klubas" – tikrai labai gera vieta ne tik rasti atsakymus į rūpimus klausimus, bet ir užduoti sau tokius, apie kuriuos anksčiau nepagalvojai. Mūsų kelionė čia dar tik prasideda.

– Supermama jums – komplimentas ar įžeidimas?

– Nei tas, nei tas. Apskritai nereikėtų nieko gyvenime dėlioti į rėmus, lentynas ar sukišti į stereotipus. Nežinau, kas tos supermamos, nes, manau, didžiausias apdovanojimas, – būti tiesiog mama. Žinojau, kad turėti vaikų yra didžiulė laimė, bet nesitikėjau, kad TOKIA!

"Mamyčių klubas" – sekmadieniais 8.30 val. per TV3.


Egzaminas Indrei

Pirmenybė žindymui ar maitinimui iš buteliuko? – Žindymui.

Sunkiausias dalykas dabar? – Atsikelti.

Labiausiai nemėgstu? – Skalbti ir lyginti.

Mėgstamiausias gėrimas? – Kokakola.

Ko niekada nepirksiu savo vaikui? – Kokakolos.

Užkandžiai saldūs ar sūrūs? – Sūrūs.

Mėgstamiausias serialas? – Anksčiau buvo "Seksas ir miestas", dabar – "Moderni šeima".

Mėgstamiausias laidos vedėjas? – Marijus Mikutavičius.

Kiek norėčiau turėti vaikų? – Bent du. Kuo daugiau, tuo geriau.

Firminis patiekalas? – Didkepsnis.

Mėgstamiausia užsienio šalis? – Prancūzija.

Mėgstamiausias drabužis? – Pižama.

Mėgstamiausi žaidimai? – Šarados, "Alias" ir "Dixit".

Dukros apranga – rožinė ar neutrali? – Kol dar mažai plaukų, rožinė, kad niekas neklaustų – čia berniukas ar mergytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Malvina mano.

Malvina mano. portretas
Esi gabi,grazi,bet istekejai uz diedo, jo pinigu.Labai nustebino mane.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių