I. Jurgelevičiūtę įkūnijęs M. Kalendra pribloškė šokiais su aukštakulniais

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį LNK eteryje tęsis antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ dvikovos, kuriose burtų keliu suporuoti dalyviai varžosi įkūnydami tą patį atlikėją. Komisija skiria balus labiau įtikinusiam atlikėjui kiekvienoje poroje, taip visi kaupia savo taškų banką, kuris vėliau nulems, kurie dalyviai pateks į projekto finalą.

Dalyviai jau spėjo įsitikinti, kad burtų keliu traukiamos užduotys dažnai reiškia ne tik mišrias poras, bet ir tai, kad vyrams tenka įsikūnyti į moteris, o moterims – vaidinti vyrus. Šį sekmadienį tokią užduotį gavo buvęs LNK žinių reporteris, o dabar moterų treneris į namus Martas Kalendra. Artistiškas vyras gavo užduotį įkūnyti skandalingai pagarsėjusią atlikėją Irmą Jurgelevičiūtę, o jo varžove tapo Indrė Launikonytė.

„Baisiausia tai, kad man po šio pasirodymo turbūt teks amputuoti kojų pirštus, arba kad išvis iš scenos būsiu išneštas aukštyn papais, – neslėpė M. Kalendra. – Su aukštakulniais pastovėjau vos tris minutes, kol man matavo suknelę, bet pirštai visiškai nutirpo, o ką dar kalbėti, kai scenoje prisidės visi šokiai, klubų judesiai“.

Visgi filmavimo dieną jaunas vyras savo pasirodymu užbūrė ir komisiją, ir publiką. „Martas šįkart laimėjo savo charizma, darbu iki detalių ir profesionalumu – jis susitvarkė su publika taip, tarsi tai buvo tikrai jo koncertas. Iš žiūrovų vos keliais šūktelėjimais jis sugebėjo gauti tikrai nuoširdžią reakciją“, – M. Kalendrą gyrė komisijos narė Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Pasirodymas kai kuriuos komisijos narius ir gerokai sutrikdė. „Akivaizdu, kad Indrė buvo panašesnė į Irmą ir balsu, ir stiliumi, ir išvaizda. Tačiau Martas šiuo atveju jau nebeturėjo kito varianto, jam tiesiog iškrito tokie burtai, tai ką jam reikėjo daryti? Ir jis padarė viską, ką galėjo, ir tai padarė tikrai nuostabiai. Nors Indrė šiuo atveju buvo geresnė, bet man labiau patiko Martas“, - nuostabos neslėpė Stano.

„Atrodė, kad Martui tai išvis buvo sunku. Niekas tikrai nesitikėjo, kad čia buvo galima padaryti tiek daug“, – dalyvį gyrė ir Rūta Ščiogolevaitė. Visgi dalinant balus komisijos nuomonės išsiskyrė. Kol kas tiek Martas, tiek ir Indrė pirmas savo dvikovas pralaimėjo. Kuris iš dalyvių šioje dvikovoje pelnys daugiau taškų ir taip reikalingą pergalę?

„Mes – vieno kraujo“ – šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai kur geriausių momentų video?

tai kur geriausių momentų video? portretas
???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių