I. Jankauskaitės virtuvės paslaptis – koldūnų „lipdymas“

  • Teksto dydis:

Su kuo išduotumėte antrąją pusę – Asta Valentaite ar Monika Šalčiūte? Ką per metus moterys daro dažniau – plauna grindis ar mylisi? Kurios geresnės lovoje – blondinės ar brunetės? Koks gyvenimo partneris geriau – barzdotas ar bebarzdis?

Tai tik keli LNK žaidimo „Moterys prieš vyrus“ klausimai.

Dainininkė Natalija Bunkė, žinių vedėja Agnė Zacharevičienė ir keksiukų karalienė Liucina Rimgailė – tokia moterų komanda, vedina Ingos Jankauskaitės, susirungs su keturiais žinomais vyrais: Mantu Stonkumi, Liucinos vyru, pasaulio sportinių šokių čempionu Tadu Rimgaila, elitinių vakarėlių dalyviu Žilvinu Grigaičiu ir magu Mantu Wizardu. Paaiškės ir tai, kuris iš jų daugiausiai uždirba. 

Vyrai reitingavo, kuri iš moterų geriausiai gamina. M. Stonkus, kuriam vedant projektą „Žvaigždžių duetai“ teko laimė geriau pažinti kolegę I. Jankauskaitę, prasitarė: „Kiek tik paskambinu Ingai, tiek ji pasako, kad savo vaikams koldūnus daro – statykim ją į pirmą vietą!“. Inga patikslino: „Pati lipdau, rankytėmis“.

Visgi vyrai nutarė, kad geriausiai gamina T. Rimgailos žmona Liucina: „Juk ji keksiukų karalienė“. Skeptiškiausiai maisto gamybos atžvilgiu dalyviai įvertino N. Bunkę. „Žmonės iš gatvės tikrai galvos, kad ji gi žvaigždė, tarnų turi, pati nemoka gaminti“, - skėlė Mantas Wizard. O Ž. Grigaitis puolė ją užtarti: „Baikit, ji juk gurmanė, austres moka daryti“.

„Moterys prieš vyrus“ – sekmadieniais 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

daiva

daiva portretas
Ta pasileidele su nieku nesugyvens tokius puikius vyrus turejo dabar vilioja ta nenrmalu Stonku
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių