I. Jankauskaitės viešai atsiprašęs „Lietuvos balso“ dalyvis ir vėl nesuvaldė liežuvio

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį LNK eterį pasieks pirmoji dvikovų etapo laida, kurioje mokytojų komandų dalyviai, suskirstyti į duetus, kovos vienas prieš kitą. Čia paaiškės, kas bus tie keturi dalyviai kiekvieno mokytojo komandoje, su kuriais Leonas Somovas, Justinas Jarutis, Donatas Montvydas ir Inga Jankauskaitė keliaus į tiesioginių kovų etapą didžiosiose Lietuvos arenose.

Būsimoje laidoje pasirodys ir vienintelis vyriškas Ingos Jankauskaitės duetas – pareigūnas Nerijus Stankus ir operos solistas Vilius Trakys, kurį dar nokautų etape mokytoja pavogė iš Leono.

Aklosiose perklausose Ingai Jankauskaitei rėžęs, jog vyrus turi mokyti dainuoti tik vyrai ir pasirinkęs Leoną Somovą, nokautų etape Vilius mokytojos viešai atsiprašė ir savo žodžius atsiėmė bei džiaugėsi, jog, Leonui jo nepasirinkus, būtent Inga Jankauskaitė su džiugesiu priėmė dalyvį į savo komandą ir iki pat nokautų pabaigos neiškeitė jo į jokį kitą dalyvį. Tačiau pas naują mokytoją patekęs Vilius Trakys nesijaus šiltai priimtas.

„Esu pavogtas, o mes neturėjome galimybės net pakalbėti, net susipažinti. Neslėpsiu, jaučiu šaltumą iš Jūsų, nežinau kodėl“,– laidoje prieš pasirodymą Ingai sakys Vilius Trakys.

„Aš tai vadinu taip, kad vyksta atranka. Šaltumas ar ne šaltumas, žmonės susipažįsta ne pliurpdami, o dirbdami“,– aiškiai ir konkrečiai Viliui atsakys Inga Jankauskaitė, laidoje pripažindama, kad šio dalyvio liežuvis dažniau jam tampa ne draugu, o priešu.

Mokytoja Viliaus skundų nesupras – šildytis laiko nėra, nuo dalyvio pavogimo iki naujo pasirodymo repeticijų – vos kelios dienos, per kurias, norint paruošti gerą pasirodymą, reikia daug dirbti, o ne skirti laiką pasišnekučiavimams. „Jaučiu, kad su Nerijumi ji bendrauja daug šilčiau nei su manim ir tai mane veikia emociškai. Matau, kad Inga stengiasi su Nerijumi labiau, sako jam daugiau pastabų ir atrodo, kad man net nieko nesako... Galbūt aš ją vis dar esu įžeidęs nuo aklųjų perklausų, gal tikėjausi šiltesnio priėmimo, bet nėra, nėra tos šilumos“,– nuoskaudos neslėps Vilius Trakys.

Tokia Viliaus savijauta vyrų duetui nepadės, o su juo kartu dainuojantis Nerijus Stankus pripažins, kad ne juokais išgyvena dėl būsimo pasirodymo.

„Toks jausmas, kad Vilius pamiršta, kad esame duetas. Mūsų tikslas juk dabar padaryti gražų duetą ir išpildyti dainą. Norėjosi, kad jis labiau klausytų į mūsų duetą, kad dainuotume dviese, o ne po vieną atskirai“,– baimių prieš pasirodymą neslėps Nerijus Stankus.

Kaip nuskambės vyrų duetas ir kurį – Nerijų ar Vilių, po pasirodymo pasirinks Inga Jankauskaitė, jau sekmadienį 19:30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
grozis dar ne viskas o kas viduje

Aras Valiulis

Aras Valiulis portretas
dzin,ką jie pliauškia,bet ,apart,mano žmonos ,gražesnės,nei Inga Lietuvoje nėra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių