I. Jankauskaitė: ta laisvė „chuliganavot“ – juk toks „kaifas“

  • Teksto dydis:

„Visada sakau, kad tik po „Zero“ vėliava leidžiu sau žymiai daugiau, nei įprastai. Ta laisvė „chuliganavot“ – juk toks kaifas!“ – atvirauja net keliuose amplua juodojo humoro koncerte „Zero Live Show“ pasirodysianti Inga Jankauskaitė.

Režisieriaus Emilio Vėlyvio šou kitokią, nei įprasta, žiūrovai išvys ir aktorę Aušrą Štukytę. „Mano personažas visiems žinomas iki kaulų smegenų, o gal greičiau net iki papų, nes tai yra ta pati Monika, kuri nori papų“, – šypsosi A. Štukytė ir atskleidžia savo užimtame kalendoriuje spalio 11-osios datą rezervavusi dar prieš keletą metų.

„Planavau būti žiūrove, bet taip susiklostė likimas, kad mane pakvietė dalyvauti, tai dabar šou žiūrėsiu iš kitos pusės, – laukdama jau ryt vyksiančios premjeros tvirtina A. Štukytė ir kreipiasi į šalies moteris. – Moterys, jeigu jūs esate sveiko proto, turite bent šiokį tokį humoro jausmą ir kažkiek gaudotės situacijoje, jūs privalote pamatyti „Zero Live Show“. Jums net neturėtų kilti klausimas, kodėl neiti į „Zero?“.

Kolegei paprieštarauja I. Jankauskaitė: „Oi, neskirstyčiau žiūrovų į vyrus ir moteris. Svarbu, kad jie būtų žmonės! Mūsų šou laukiami norintys ir galintys žiūrėti į viską be stereotipų, mėgstantys būti pašukuoti prieš plauką. Bet kuriuo atveju humoro jausmas privalomas!“

Tonos dekoracijų, šimtus valandų filmuoti vaizdo įrašai, pajuoka iš garsiausių politinių veikėjų, peržiūrėtas kalnas archyvinės medžiagos, iš kurios išrinkti geriausi perlai, žinomi atlikėjai ir naujai atgimę visiems gerai pažįstami hitai – visa tai pirmieji žiūrovai išvys jau rytoj, ketvirtadienį, sostinės „Siemens“ arenoje.

„Bus ir aštru, ir juokinga, ir baisu, ir simboliška. Net graudu“, – konstatuoja I. Jankauskaitė.

Spalio 11 d. „Zero Live Show“ turas startuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, spalio 19 d. jis bus parodytas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, spalio 26 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje, o spalio 31 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kuo

kuo portretas
slyksciau ,tuo linksmiau a ne????

Algirdas

Algirdas portretas
Protinga ir graži. Būk ir Laiminga

Aleksas

Aleksas portretas
Labai grazi moteris. Linkime daug laimes.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių