I. Jankauskaitė apie vasaros planus: svarbu turėti su kuo žaisti eterio ping pongą

  • Teksto dydis:

Viena romantiškiausių atlikėjų šalyje, aktorė, televizijos laidų vedėja, o šiandien – ir dar kartą profesionaliausio muzikinio projekto šalyje „Lietuvos balsas“ mokytoja.  Projekto prodiuseriai skelbia: Inga Jankauskaitė antrąjį kartą sėdasi į šeštojo projekto sezono mokytojos kėdę.

„Lūkestis tas pats – rasti ir išgirsti savus. Tuos, su kuriais galėtume kalbėtis ta pačia kalba, panašiai suprastume muziką ir jos jėgą”, – savo tikslus projekte vardina Inga Jankauskaitė.

„Inga tikra profesionalė ir tai žino visi, kam su ja teko padirbėti filmavimo aikštelėje. Džiaugiamės, kad jos plačioje karjeroje „Lietuvos balsas” įsitvirtino ne vienam sezonui. Neabejoju, kad gandas apie jos atsidavimą savo komandos nariams pasklido plačiai ir pasiekė taip pat ir būsimo šeštojo sezono dalyvius. Esu tikras – žiūrovų laukia intriguojantis ir azartiškas šou, kurio neatsiejama dalimi bus Inga Jankauskaitė”, – sako projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

Šeštojo projekto sezono mokytoja patikina, jog daug svarbesnis tikslas projekte už jos komandos nario pergalę yra ilgalaikis ir sėkmingas bendradarbiavimas su atrastais atlikėjais, jų nukreipimas teisinga linkme, pagalba surandant muzikinį kelią.

„Aš esu proceso žmogus, todėl įsiveliu visu šimtu procentų  – ieškau, repetuoju, svarstau, abejoju, tikrinuosi... Džiaugiuosi net mažiausiomis, bet jų pačių individualiomis pergalėmis. Po praėjusio sezono pati sau dar kartą įsitikinau – „Lietuvos balse“ mokytojas ne moko, o primena. Ne reikalauja, o pataria. Ne konkuruoja, o bendradarbiauja”, – sako projekto mokytoja.

Po tiek metų, praleistų eteryje, labai gerai žinau kaip svarbu yra komanda. Kaip svarbu yra turėti su kuo žaisti eterio ping pongą.

Inga Jankauskaitė, Leonas Somovas ir Donatas Montvydas – trys šeštojo „Lietuvos balso“ projekto sezono mokytojai jau paskelbti. Gegužės 26-ąją ant Palangos tilto ir tiesiogiai visai Lietuvai kartu su naujojo sezono senbuviais įvyks įspūdingas mokytojų pristatymo šou, kuriame bus atskleista dar vienas muzikos pasaulio įžymybė, kuri pirmą kartą atsisės į projekto mokytojo kėdę.

Kaip ir praėjusiais metais, naujasis „Lietuvos balso“ sezonas visą vasarą karaliaus Palangoje. Čia įvyks pirmieji projekto etapų filmavimai, tad kartu su kūrybine komanda antrus metus iš eilės vasarą leis ir projekto mokytojai. Inga Jankauskaitė patikina, jog praleidžiant tiek laiko kartu su eterio kolegomis, svarbiausia yra bendrystės jausmas.

„Po tiek metų, praleistų eteryje, labai gerai žinau kaip svarbu yra komanda. Kaip svarbu yra turėti su kuo žaisti eterio ping pongą. O jeigu chemija įvyksta, tai veikia kaip narkotikas – norisi dar ir dar. O paskui dar pasijungia šeimos, vaikai – įvyksta nuostabi kompanija. Buvo ir bus gera! Laukiu“, – prisimindama praėjusių metų nuotykius filmuojant projektą Palangoje šypsodamasi sako Inga Jankauskaitė.

„Nepatogu pasakoti, bet labai gera prisiminti“, – juokiasi atlikėja, nenorėdama išduoti praėjusios vasaros nuotykių projekto filmavo užkulisiuose. Tačiau projekto kūrybinė komanda patikina, jog šią vasarą visų savo nuotykių Palangoje mokytojams paslėpti nepavyks – projekto filmavimo užkulisiais jie žada džiuginti visą vasarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių