Į „Eurovizijos“ pusfinalio sceną žengs ir atlikėja Paula: šiandien bus kitaip

  • Teksto dydis:

Jau šį vakarą įvyks pirmasis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalis, kuriame susirungs 12 atlikėjų dėl kelialapių į konkurso finalą.

„Eurovizine viltimi“ laikoma ir per du metus kelią į konkurso finalą prasiskynusi dainininkė Paula Valentaitė taip pat žengs į pusfinalio sceną. Tiesa, atlikėja šiais metais pasirodys svečio teisėmis ir pristatys naują kūrinį.

Pasak jaunos atlikėjos, konkurso organizatorių kvietimas pasirodyti „Eurovizijos“ pusfinalyje buvo maloni staigmena, sukėlusi įvairius jausmus.

„Du metus panašiu metu buvau „įkritusi“ į šį konkursą. Daug pasiruošimo, daug koncentracijos į vieną tikslą ir visos savęs atidavimas toms trims minutėms. Žinoma, tai buvo labai maloni ir neįkainojama patirtis. Šiandienos taip pat labai laukiu, pristatysiu naujausią savo kūrinį ir ruošiame pasirodymą. Taip pat labai keista, kad ruošiant pasirodymą nereikia taikytis prie tam tikrų „Eurovizijos“ taisyklių“, – atvirauja Paula.

Šeštadienio vakarą atlikėja pristatys dainą „Body Talk“ ir specialiai šiam vakarui sukurtą pasirodymą.

„Labai laukiu viešai atlikti šį kūrinį, tai vienas iš tų, kuriuos su komanda kūrėme pastaruoju metu. Šiam vakarui sukūrėme ir pasirodymą, kuris išsiskirs nuo iki šiol buvusių. Tikiu, kad jis atspindės dainos emociją“, – džiaugiasi dainininkė.

Paklausta apie tai, ką norėtų matyti didžiajame konkurse iš šių metų atrankos dalyvių, Paula išliko labai diplomatiška.

„Palaikau visus, nes žinau, kiek tai kainuoja pastangų ir jėgų. Tikriausiai kiekvienas sudeda visą save ir tikisi įvertinimo. Tegul žiūrovai ir komisija renka, kuri daina labiausiai juos džiugintų Tel Avive“, – teigia mergina.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos tiesioginė transliacija jau šį vakarą 21 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių