Į „Eurovizijos“ atrankos pusfinalius sugrįš du dalyviai

Prieš nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalius paskelbta netikėta žinia: į konkursą grįš du dalyviai. Kurie atlikėjai labiausiai nusipelnę antro šanso, iki trečiadienio ryto galimybę spręsti turės LRT.lt portalo lankytojai. Balsuoti galite čia.

Pernai, pasinaudodama teise, numatyta „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos taisyklėse, LRT į konkurso finalą grąžino vieną atlikėją. Panašiai nuspręsta pasielgti ir šiemet – į nacionalinės atrankos pusfinalius bus grąžinami du dalyviai, surinkę daugiausiai balsų LRT.lt portale. Vyriausiojo LRT TELEVIZIJOS prodiuserio ir ilgamečio eurovizinės delegacijos vadovo Audriaus Giržado teigimu, toks žingsnis bus naudingas tiek atlikėjams, tiek konkurso gerbėjams.

„Manau, šis sprendimas pasiteisina, nes duoda galimybę geriau įvertinti televizijos žiūrovų, radijo klausytojų ir portalo lankytojų nuomonę. Be to, tai suteikia taip reikalingą šansą atlikėjams ir galimybę išlyginti komisijos vertinimų netikėtumus“, – tvirtina televizijos profesionalas.

A. Giržado teigimu, balsuodami galėsime rinktis iš 12 dalyvių, iškritusių dviejose paskutinėse laidose. Nacionalinės atrankos pusfinaliuose pasirodys po 7 dalyvius, o finale susikaus 6 atlikėjai.

Balsavimas truks iki trečiadienio ryto, iš vieno IP bus galima balsuoti vieną kartą. Apie balsavimo nugalėtojus bus pranešta trečiadienį LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Jei toliau bus balsuojama ne už dainą o už draugą tai bus ne kas,jau parodė už Mariją balsavimas,dar nedainavus jau buvo subalsuota 2000 balsų o daina komisijos buvo kritikuojama ir gavo o balų,tai ką siunčiam ar gražią dainą ir dainininką ar kas turtingiasnis ,kuris naudoja kortelių pirkimu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių