Į „Euroviziją“ sugrįžta seniai laukta šalis

  • Teksto dydis:

Paskutinį kartą prieš šešerius metus didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje dalyvavusi Makedonija sugrįžta su geriausiais savo atlikėjais  – šiais metais jai atstovaus daugkartiniai muzikos apdovanojimų prizininkai grupė „Eye Cue“ su daina „Lost And Found“.

Jau dešimtmetį scenoje gyvuojanti „Eye Cue“ yra viena populiariausių muzikos grupių Makedonijoje. Grupę sudaro gitaristas Bojanas Trajkovskis, vokalistė Marija Ivanovska ir prie dueto neseniai prisijungęs būgnininkas Ivo Mitkovskis.

Per ilgą patirtį scenoje „Eye Cue“ pelnė ne vieną apdovanojimą –  2015 m. muzikantai buvo išrinkti geriausiais atlikėjais svarbiausiame Makedonijos muzikos renginyje „Skopje Festival“.

Į didžiąją „Euroviziją“ grupė bandė patekti ne vieną kartą, tačiau tik šiais metais jai nusišypsojo sėkmė – daugiau nei iš 300 nacionalinėje atrankoje pasiūlytų dainų buvo išrinkta „Lost And Found“. Kūrinyje susipina didelė žanrų įvairovė – kartais girdimi regio ir soulo motyvai, o priedainyje skamba šokių muzikos melodija.

„Kai pirmą kartą išgirdau šią dainą, žinojau, kad ji bus daina laimėtoja, bent jau nacionalinėje atrankoje. Skirtingų žanrų skambesys, manau, nulems tai, kad ji patiks daugeliui klausytojų, o ir dainuoti tokią dainą labai smagu“, – „Eurovizijos“ dainų pristatymo renginyje „Israel Calling“ kalbėjo grupės vokalistė Marija Ivanovska.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių