Į ekranus grįžta legendinis „Pjūklas“! (pamatykite anonsą)

  • Teksto dydis:

Norite pažaisti žaidimą? Išties nesvarbu, norite to ar ne, bet jei norėsite išgyventi – žaisti privalėsite, nes „Pjūklas“ (angl. „Saw“) grįžta į kino ekranus.

Dauguma siaubo žanro mėgėjų prisimena 2010-uosius metus, kuomet į kino ekranus atkeliavo paskutinė, septinta „Pjūklo“ dalis, o jau šį rudenį išvysime šios siaubo serijos tęsinį – „Jigsaw“.

Kino kompanija „Lionsgate“ pristato aštuntosios „Pjūklo“ dalies anonsą, kurią režisavo broliai Peteris ir Michaelas Spierigai. Pirmasis įspūdis pasižiūrėjus į šviežiausią anonsą – mažokai kraujo. Visi ištikimiausi „Pjūklo“ serijos gerbėjai turi galimybę išvysti ir naujuosius siužeto vingius bei spąstus pasirinktoms aukoms, kurie turbūt yra vienas iš labiausiai intriguojančių kiekvienos serijos dalykų. Aktorius Tobinas Bellas ir vėl grįš į kino ekranus vaidindamas „Pjūklą“, tik nėra aišku, ar girdėsime tik jo balso įrašus, ar jis bus gyvas stebuklingai išgyvenęs praeities įvykius.

Visos filmo „Pjūklas“ dalys yra uždirbusios kiek daugiau nei 873 milijonus JAV dolerių, o tai šią franšizę padaro viena pelningiausių tarp siaubo žanro filmų.

Tradiciškai „Jigsaw“, kaip ir ankstesnės juostos dalys, kino teatruose pasirodys prieš pat Heloviną – spalio 27 dieną.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių