Humoristas M. Katleris atskleidė, kaip susipažino su mylimąja

  • Teksto dydis:

Vienas geriausių ir garsiausių Lietuvos komikų Mantas Katleris apie savo gyvenimą dažniausiai pasakoja viską paversdamas juokais.

Tačiau garsusis humoristas turi ir visai kitokią savo pusę – jis prisipažįsta esąs gana uždaras, dažnai pavargstantis nuo žmonių šurmulio ir itin dėkingas likimui už jam pačiam netikėtą sėkmę bei pripažinimą. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ žinomas vyras papasakos ne tik apie karjeros pradžią, didžiausias svajones, bet ir apie santykius su mylimąja Aiste.

Humoristą M. Katlerį esame pratę matyti visuomet linksmą, pokštaujantį ir aplinkui skleidžiantį gerą energiją. Tačiau laidos „Raudonas kilimas“ komandai komikas pasakos esantis visai kitoks. Jau šiandien, sekmadienį, M. Katleris televizijos žiūrovams pasakos iš tikrųjų esantis uždaras.

„Esu uždaras žmogus. Anksčiau negalėdavau švęsti tris dienas, galvodavau, kad nepakeliu alkoholio. Bet tada supratau, kad tiesiog pavargstu nuo žmonių, tai žmonės mane vargina“, – pasakos pilnas sales gerbėjų prajuokinantis vyras.

Esu uždaras žmogus. Anksčiau negalėdavau švęsti tris dienas, galvodavau, kad nepakeliu alkoholio. Bet tada supratau, kad tiesiog pavargstu nuo žmonių.

Pirmą kartą pralinksminti žiūrovų M. Katleris į sceną lipo kone prieš dešimtmetį. Jau tuomet jo nuoširdumas, paprastumas ir humoro jausmas pelnė daugelio simpatijas. Žinomas vyras tikins, kad savo pasirinktu keliu yra itin patenkintas ir net viršijo savo paties lūkesčius.

„Niekada per daug neplanavau į priekį. Dabar iš viso jaučiu, kad esu aukščiau bambos šokęs. Ką iš viso planavau gyvenime pasiekti, dabar esu dešimt kartų aukščiau, nei galvojau, kad būsiu“, – žiūrovams pasakos humoristas.

Laidoje „Raudonas kilimas“ pramogų pasaulio žvaigždė ne tik papasakos, kodėl nusprendė pasirinkti komiko darbą, bet ir kaip gimsta tūkstančius pralinksminančios humoro programos bei pasidalins ateities planais.

Retai apie asmeninį gyvenimą rimtai kalbantis M. Katleris laidos žiūrovams papasakos ir apie santykius su jau daugiau nei dvejus metus šalia jo esančia Aiste. Komikas paatviraus, kad su mergina susipažino kai kuriems neįprastu būdu – vienoje pažintims skirtoje programėlėje.

„Susipažinome „Tinder“, ji prašė manęs to nesakyti. Netikiu tuo, kad internetinės pažintys yra blogesnės už kitas pažintis. Ji, aišku, nenorėjo susitikti...“, – su šypsena pasakos komikas.

Kaip paprastas vaikinas iš Panevėžio tapo visos šalies numylėtiniu? Kaip vertina savo jau bene dešimtmetį trunkančią karjerą? Kaip Mantas su Aiste puoselėja judviejų santykius? Apie visa tai jau šįvakar gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.


Šiame straipsnyje: Mantas Katlerishumoristas

NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
ar tai turėtu kam rūpėti ,nebent " atskleidimas " slepia kitą "užskleistą meilę" priklausomybei jakilaičiui ,kuriam dabar tarnauja ,,,,sėkmės politikuojančiam ,,,,

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Eik tu sau.....kaip įdomu...neišgyvenčiau jei nesužinočiau...

Anonimas

Anonimas portretas
nesuprantu kodel sitas "humoristas" keliamas ant sakiu. nei juokingas. nei protingas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių