Holivudo pora A. Kutcheris ir M. Kunis slapta susituokė

  • Teksto dydis:

Holivudo aktoriai Ashtonas Kutcheris (Aštonas Kačeris) ir Mila Kunis tapo vyru ir žmona, slapta susituokę savaitgalį, kai Jungtinėse Valstijose buvo minima Nepriklausomybės diena.

Šaltiniai patvirtino garsenybių pasaulio naujienų portalui People.com, kad pora davė santuokos įžadus, bet detalės, kur ir kada tai įvyko, nebuvo atskleistos, o aktorių atstovai tų pranešimų dar nekomentavo.

37 metų A.Kutcheris ir 31 metų M.Kunis susipažino 10-o dešimtmečio pabaigoje, filmuodamiesi komiškame televizijos seriale „That 70s Show“, bet jų romanas užsimezgė tik po to, kai 2011 metais nutrūko A.Kutcherio santuoka su aktore Demi Moore (Demi Mur).

Aktorius pasipiršo M.Kunis pernai vasarį, o spalį jiedu susilaukė savo pirmosios atžalos – dukrelės Wyatt Isabelle (Vajat Isabel).

Žinia apie artėjančias itin slaptas vestuves praeitos savaitės pabaigoje buvo nutekinta dienraščiui. kuriam vienas šaltinis sakė: „Renginys bus labai mažas ir intymus, su draugais ir šeima.“

A.Kutcheris ir M.Kunis buvo ne vienintelė garsenybių pora, susituokusi praeitą savaitgalį. Dainininkas Billy Joelas (Billy Joelas (Bilis Džoelas) vedė savo besilaukiančią gyvenimo draugę per savo kasmetinį Nepriklausomybės dienos vakarėlį Long Ailende Niujorko valstijoje.

B.Joelo vestuvės buvo netikėtos draugams ir giminaičiams, pakviestiems į metinę Liepos 4-osios šventę „Piano Man“ atlikėjo namuose. Porą sutuokė Niujorko gubernatorius Andrew Cuomo (Endrius Kuomas), o tarp svečių buvo B.Joelo duktė Alexa Ray (Aleksa Rėj) bei komikas Kevinas Jamesas (Kevinas Džeimsas).

Tą pačią dieną aktorė ir dainininkė Vanessa Williams (Vanesa Viljams) sumainė žiedus su Jimu Skripu (Džimu Skripu), buvusiu buhalteriu, šeimos ir draugų akivaizdoje. Detalių apie vestuves neskelbiama, bet jos atstovas patvirtino džiugias naujienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių