Holivudo aktorė D. Moore grįžta į televiziją

  • Teksto dydis:

Holivudo aktorė Demi Moore (Demi Mur) ketina grįžti į televiziją – ji vaidins naujame draminiame seriale „10 Days in the Valley“.

Numatyta, kad ji vaidins Džein Sadler – persidirbusią rašytoją ir vienišą motiną, įstrigusią įtemptame skyrybų procese. Tačiau jai iškyla daug didesnių rūpesčių: pagrobiama jos penkiametė dukra, o motina privalo daryti viską, kad ją susigrąžintų.

Pirmosios serijos scenarijų sukūrė Tassie Cameron (Tasi Kameron), viena iš serialo apie policijos darbą „Policijos naujokai“ (Rookie Blue) kūrėjų ir vykdomoji prodiuserė. Ji taip pat taps naujojo projekto prodiusere.

„10 Days in the Valley“ šiuo metu yra siūlomas įsigyti televizijos tinklams, o jeigu šis projektas bus toliau vystomas, jis taps pirmuoju reikšmingu D.Moore darbu televizijoje per pastaruosius 20 metų.

D.Moore karjeros proveržį pasiekė 9-ajame dešimtmetyje vaidindama JAV muilo operoje „Pagrindinė ligoninė“ (General Hospital), o vėliau sukūrė sėkmingų vaidmenų didžiajame ekrane – tarp jų filmuose „Eilinė Džein“ (G.I. Jane), „Švento Elmo ugnys“ (St. Elmo's Fire) ir „Geri vyrukai“ (A Few Good Men)

Paskutinį kartą televizijoje D.Moore vaidino 2003 metais kaip serialo „Vilas ir Greis“ (Will & Grace) kviestinė žvaigždė.


Šiame straipsnyje: Demi Mooreaktorėtelevizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių