„Harper's Bazaar“ viršelį papuošė A. Hepburn vaikaitės atvaizdas

  • Teksto dydis:

Holivudo legendos Audrey Hepburn (Odri Hepbern) vaikaitė debiutavo kaip modelis – su aukštosios mados žurnalu „Harper's Bazaar“.

Holivudo legendos Audrey Hepburn (Odri Hepbern) vaikaitė debiutavo kaip modelis – su aukštosios mados žurnalu „Harper's Bazaar“.

20 metų Emma Ferrer (Ema Ferer) buvo išrinkta rugsėjo numerio viršelio mergina ir fotosesijoje atkūrė virtinę išraiškingų garsiosios senelės pozų.

Vienoje nuotraukoje ji atkartojo O.Hepburn bitnikų stiliaus išvaizdą iš kultinio 1957-ųjų filmo „Keistas veidelis“ (Funny Face): pozavo su juodu megztuku aukšta apykakle, juodomis kelnėmis ir batais.

Interviu žurnalui E.Ferrer, kuri studijuoja meną Florencijoje Italijoje, sako: „Gan įdomu, kad pirmieji jos atvaizdai, kuriuos prisimenu, (buvo padaryti), kai ji buvo gan jauna. Prisimenu, mačiau jos, šokinėjančios ant batuto, nuotrauką – manau, dar prieš tai, kai suvokiau, kad ji garsi. Bet prisimenu pagalvojusi, kad ji atrodo kaip draugė, kurią būčiau norėjusi turėti“.

Tačiau E.Ferrer pripažįsta, kad neplanuoja modelio karjerai skirti viso savo laiko.

WWD.com ji sakė: „Turiu daug planų ... Nematau savęs visiškai atsidavusios modelio gyvenimui. Manau, tai būtų nuostabus priedas prie to, ką noriu daryti“.

Nuotraukas žurnalui „Harper's Bazaar“ darė Michaelas Avedonas (Maiklas Eivdonas), kurio senelis, garsus mados fotografas Richardas Avedonas (Ričardas Eivdonas), kaip žinia, fotografavo A.Hepburn jos šlovės viršūnėje.

E.Ferrer tėvas yra Seanas Ferreras (Šonas Fereras), vienintelis A.Hepburn sūnus su pirmuoju vyru, aktoriumi ir režisieriumi Melu Ferreru (Melu Fereru).

A.Hepburn 1993 metais mirė nuo vėžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių