Grupės „The Roop“ lyderis prisipažino dirbęs statybose ir kasęs griovius kanalizacijai

  • Teksto dydis:

Ką tik praūžus „Eurovizijos“ atrankai Lietuvoje, kelialapis į Roterdamą buvo įteiktas grupei „The Roop“. 

Visi trys grupės nariai neslėpė džiugesio ir savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame teigė esą labai laimingi ir dėkojo už tokį didelį klausytojų palaikymą. „The Roop“ susibūrė ne dėl šio konkurso, jų susikūrimo istorija kur kas įdomesnė, kuria vaikinai nusprendė pasidalinti 2TV laidoje „Pagaminta Lietuvoje“.

Kaip šiuo metu nėra įprasta, grupės nariai mažai kalbėjo apie artėjantį „Eurovizijos“ konkursą, o dalinosi prisiminimais iš senų laikų bei atskleidė savo pavadinimo atsiradimą.

Kai baigiau mokyklą, iškart įstojau ir vasarą prieš studijas dirbau statybose ir kasiau griovius... Kanalizacijai. Bet aš labai norėjau, galvojau, uždirbsiu ir eisiu kažkur Klaipėdoje įrašinėti savo dainos.

„Pavadinimas archajiškas, angliškas, mes susiradom, jis gražiai atrodė ir mums patiko, todėl nusprendėme taip pasivadinti. O pati pavadinimo reikšmė kilo nuo žodžio ruporas. Tai reiškia garsiai kalbėti ar kitaip kažką garsiai išreikšti. Juokingas dalykas buvo pradžioje, kai tik išleidome savo pirmąjį vaizdo klipą ir, jeigu tu  „Youtube“ platformoje ieškai „The Roop“, tai iš pradžių rasdavo daug skirtingų indiškų vaizdo įrašų ir jau gal tik koks dešimtas būdavo tas pirmasis mūsų vaizdo klipas“, – pasakojo grupės narys Mantas Banišauskas.

Turbūt ne daugelis galėjo pagalvoti, kad prieš daugiau nei dešimtmetį koncertavęs Vaidotas Valiukevičius pasislėpęs po slapyvardžiu „Milanno“ kada nors vyks atstovauti Lietuvą tokio mąsto konkurse. Ir nors muzika jo gyvenime atsirado labai anksti, vardan jos jis dirbo ir visai kitokius darbus. „Kai baigiau mokyklą, iškart įstojau ir vasarą prieš studijas dirbau statybose ir kasiau griovius... kanalizacijai. Bet aš labai norėjau, galvojau, uždirbsiu ir eisiu kažkur Klaipėdoje įrašinėti savo dainos“, – prisiminimais dalinosi V. Valiukevičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stirlicas

Stirlicas portretas
Butu papuoles i rimto tardytojo rankas dar ne ta butu prisipazines.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių