Grupės „One Direction“ dainininkas L.Tomlinsonas tapo futbolo komandos nariu

  • Teksto dydis:

Dėl grupės „One Direction“ vaikinų galvas pametę milijonai merginų visame pasaulyje, o visų gerbėjų džiaugsmui jau rugpjūčio 30 dieną kino teatrus pasieks įspūdingas filmas-koncertas apie penkeriukės gastroles ir jų užkulisius „One Direction: tai mes. 3D“. Artėjant premjerai „One Direction“ stovykloje atsirado ir kita džiugi žinia – vienas grupės narių Louisas Tomlinsonas buvo priimtas į kuo tikriausią futbolo komandą ir nuo šiol bus matomas ne tik scenoje, bet ir futbolo aikštėje.

Kaip pranešė „E! Online“, vaikino karjera futbolo pasaulyje prasidėti turėtų jau per artėjančius mėnesius. 21-erių L.Tomlinsonas tapo savo gimtojo miesto komandos nariu. Jis žais už Anglijoje, Pietų Jorkšyre besitreniruojančią Donkasterio „Rovers“ ekipą. Tiesa, vaikinas žais ne pagal sutartį, tačiau aikštėje pasirodys artėjančio sezono metu, mėgindamas suderinti koncertinę veiklą ir sportines ambicijas.

Kartą L.Tomlinsonas jau yra žengęs į aikštę drauge su Donkasterio „Rovers“ komanda labdaros varžybų metu. Pranešama, kad vaikinas ir toliau bendradarbiaus su tąsyk prie renginio prisidėjusia labdaros organizacijas „Bluebell Wood Children's Hospice“.

„Būti šioje komandoje visada buvo mano vaikystės svajonė. Jaučiuosi labai pagerbtas dėl to, kad manęs paprašė žaisti kartu. Esu laimingas galėdamas padėti „Rovers“ ir tuo pat metu nuostabiai organizacijai „Bluebell Wood“ – rašė L.Tomlinsonas, kuris būdamas paaugliu neretai per varžybas dirbdavo „Rovers“ stadione.

Donkasterio „Rovers“ atstovas Steve‘as Uttley tvirtino, kad viskas prasidėjo nuo geraširdiško pokšto, tačiau dabar komanda nekantrauja, kuomet Louisas išbėgs į aikštę žaisti pasipuošęs komandos spalvomis. L.Tomlinsono marškinėlius puoš 28-asis numeris.

O kol vaikinas laukia pirmųjų tikrų varžybų futbolo aikštėje, nepraleiskite progos pamatyti „One Direction“ filmą-koncertą apie kolektyvo pasaulinį turą 2012-aisiais. Juostą režisavo Morganas Spurlockas, pažįstamas kaip juostos „Super didelis aš“ (angl. „Super Size Me“) kūrėjas. Įspūdingas filmas-koncertas „One Direction: tai mes. 3D“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau rugpjūčio 30 dieną. Tiesa, ištikimiausi grupės gerbėjai turėtų suskubti pasirūpinti bilietais, mat filmas bus rodomas tik dvi savaites ir nė dienos ilgiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių