Grupė „Scorpions“: vietoj pensijos – nauji iššūkiai

  • Teksto dydis:

„Scorpions“ gitaristas Matthiasas Jabsas (Matiasas Jabsas) patvirtino, kad grupė atšaukia išėjimo į pensiją planus, ir atskleidė, jog jam bei kitiems grupės nariams pernelyg smagu kelyje, kad jie to atsisakytų.

Prieš dvejus metus grupė surengė „paskutines“ pasaulines gastroles, bet dabar M.Jabsas pripažino, kad jie atsisakė pensijos, nes jų „gyvo“ garso koncertai vis dar populiarūs.

Naujame interviu „Rock Pit“ vokiečių rokeris sakė: „Jau pastebėjome, jog mums pernelyg linksma, kad iš tikrųjų pasitrauktume. Norime sumažinti apsukas, nebenorime rengti tiek daug šou per metus, ... tad nusprendėme truputį sulėtinti. Bet kai buvo surengtas paskutinis šou, baigiantis 2013 metų sausiui atėjo tas „MTV Unplugged“ pasiūlymas ir mes negalėjome pasakyti „ne“.

„Pamanėme: „Oho, tai nuostabu. Tai puikus naujas iššūkis. To nedarėme per savo ilgą karjerą, tad imkimės“. Ir tuo pačiu metu, prieš tai, įrašų kompanija pateikė du kontraktus, o tai neįprasta, galvoju, grupei, kuri sako: „Gerai, mes norim pasitraukti“, – sakė jis.

„Scorpions“ naują savo albumą išleis vasario 20 dieną, o per kitas gastroles nebus žodžio „atsisveikinimas“.

„Turime daugiau kaip 6 mln. „Facebook“ („patinka“) ir tyrimas rodo, kad 80 proc. (gerbėjų) yra nuo 18 iki 28 metų amžiaus. Tad grupei, kuri švenčia savo 50-ąsias metines, tai gan nuostabu ... Tai prideda energijos ... Tad mes pasakėme: „Padarykim tai vėl“, – pridūrė M.Jabsas.


Šiame straipsnyje: scorpionsgrupėmuzikaalbumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių