Grupė „Neteisėtai padaryti“ skelbia: tai – pabaiga!

  • Teksto dydis:

Dainuojantys mimai „Neteisėtai padaryti“ turi naujienų. „Tai bent graži pabaiga!” – sako jie. Tačiau tai anaiptol ne karjeros galas, o tik klausytojams pristatomos dainos „Pabaiga“ priedainio žodžiai. O patys grupės nariai mesteli užuominą: „Pabaiga, tai toks kosminis simbolinis žodis, kuris reiškia naują pradžią!“

Paklausti, apie ką yra jų nauja daina, mimai atsako: „Apie meilę”. „Vienas protingas rytų išminčius yra pasakęs, kad gražiausia mirtis yra sėdėti su mylimu žmogum po žydinčia obelim ir užmigti. Kai jis tą pasakė, mes patyrėm nušvitimą ir sukūrėm šitą dainą. Ji yra įkvėpta didelės meilės, joje viskas pasakyta apie meilę ir santykius” – atvirauja grupės „Neteisėtai padaryti“ nariai Rokas Petrauskas ir Šarūnas Gedvilas.

Tai – paskutinė daina iš pernai išleisto albumo „Skandalas“. Grupė žada žengti naują etapą savo karjeroje. „Mes jau daugiau nei metus vežiojame savo pirmąjį albumą „Skandalas“ po visą Lietuvą, davėm jį pačiupinėti ir miestuose, ir atokiuose kampeliuose. Taigi, nusprendėm, kad kam reikėjo, tas išgyveno „Skandalą“ ir metas eiti toliau, lįsti dar giliau į kūrybos džiaugsmus“ – apie savo sprendimą kalba grupės nariai.

„Neteisėtai padaryti“ neslepia, jog artimiausiuose planuose klausytojų laukia dar vienas albumas. O paklausti apie savo tolimesnę karjerą ir planus, mimai šmaikščiai atsako: „Didelis naujo albumo pristatymo šou, šlovė, pinigai, merginos, prabangūs automobiliai, tada didžiulė duobė, reabilitacija, tada vėl didžiulis pakilimas, koncertinis turas po pasaulį, tada išsiskyrimas, tada koncertas – „Mes ir vėl kartu“, senatvė ir pabaiga“.

Gerbėjai Vilniuje artimiausiu metu grupę „Neteisėtai padaryti“ galės išgirsti birželio 18 dieną baro „Artistai“ kiemelyje.

Grupės „Neteisėtai padaryti“ daina „Pabaiga“: 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių